nedeľa 1. decembra 2013

Oznam a iné...

Ahojte. Mám pre vás menší oznam. Dala som anketu. Aký príbeh chcete znova vidieť od Decembra. Veľmi ma prekvapilo že toľký hlasovali pre Remember Me? Som rada že príbeh si získal aspoň toľko čitateľov. Keďže má najviac hlasov pridám vám časť, ktorá je už napísaná. Ale ešte pred tým keď som ho prdávala koment bol minimálne jede. a preto príbeh bude mať 30 častí. tento týždeň ho dopíšem a budem sa venovať ďalšiemu príbehu. Pri Help Me do komentoch mi píšete aby som pokračovala v MOMENTS. Tak dúfam že vás to poteší. lebo už budúci týždeň príde na rad MOMENTS!
Ešte sa chcem VEĽMI poďakovať za HELP ME! Že má toľko čitateľov a pravidelných komentov od čitateliek, ktorú sú fantastické. ďakujem všetkým čo čítajú príbeh. Neviem koľko častí bude mať táto story ale myslím že tiež čoskoro bude končiť. Takže urobím novú anketu kde budete hlasovať o 3 staré príbehy a jeden nový, ktorý sa snažím začať písať. Bol by asi s Harrym a možno nie.
Ďalšia vec čo ma veľmi teší je že na blogu je vyše 20 000 kliknutí. Veľmi ma to teší.
NA Facebooku je skupina kde sa môžete pridať TUUU!!
Vždy vám chcem toho veľa napísať ale teraz ma už nič nenapadá. Takže myslím že to najdôležitejšie som napísala. ĎAKUJEM ak ste sa dostali až ku koncu :D LOVE YOU ALL!! ♥

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára