streda 25. decembra 2013

Help Me!

Z&E
Po dlhej dobe som vyšla z kúpeľne aby som vyzerala ako normálny človek ako som bola pred tým. Tá Ellie pred rokom.  Obyčajná ale aj niečim výnimočná. Svetlé nohavice tak cappuccino farba. Natiahla som si ich na nohy a zapla zips s gombíkom. Na vrch som si dala iba čistý hnedý sveter. Vlasy som učesala a nechala som ich rozpustené. Do hnedej kabelky cez plece som dala všetky dôležité veci a zišla som dole.  Zayn čakal už v obývačke a rozprával sa s Niallom. Odkašľala som si.
„Už som si myslel že si sa utopila.“ Podpichol ma.
„Ideme?“ ignorovala som jeho poznámku a išla do predsiene kde som si obula hnedé topánky na šňúrovanie.
Na vrch som si dala taktiež hnedá kabát a nechala som ho rozopnutý. Dala som tašku na plece a vyrazili sme do tel firmy, ktorá nam všetko pokazila. Dalo by sa povedať že to bol Louis lebo to urobil všetko na raz. Nastúpili sme do Zaynovho auta. Išiel spolu s nami aj Niall. Cesta trvala 15 minút a boli sme už v meste a aj na meiste. Veľká budova so sklenenými stenami. Takže to je niečo veľké luxuné a hlavne drahé.  Mám sa na čo tešiť. Zayn mi  chytil ľavú ruku a pozrel na moju ruku. Usmial sa na mňa a ja na neho. Vošli sme do budovy kde sa motali ľudia s krabicami. Poniektorý.
„Čo sa deje?“  pozrela som sa naspäť na Zayna.
„Nebudú pracovať pre zlodejov. Čiže pre nás.“ Mykol plecom.
Vážne? Takže my sme zlodeji? Keby tak vedeli celú pravdu a pre koho vlastne pracovali. Ako môžu ľudia byť taký povrchný? Nyvšímať si a neskúpať pravdu a le veriť lži. Odpornej a podlej lži. Nenávidim pre toto svet. A nenávidela som pre aj aj seba a aj nenávidím lebo som bola taká. Nevedela som o Zaynovi nič iba to čo mi povedal Ian a bola som pre to taká odporná. Ak by som ho nestretla a nespoznala skutočného Zayna Malika nikdy by to nebolo také ako teraz. Neukázal by mi svoju druhú kapitolu života. Točilo by sa stále len o tom istom. Nepáči sa mi že to takto funguje!
Vošli sme di výťahu a Niall šťukol 10 poschodie. Všimla som si že budova má niečo cez 20 poschodí.  Som zvedavá čomu sa firmy zaoberá. Zayn otvoril dvere a ja som vošla dnu prvá. Pri okne stál Louis a spolu s ním neznámi chlap. Pocítila som pri sebe Zaynovu prítomnosť.
„Tak sme tu.“ Povedal Zayn neutrálne. Niall si sadol na sedačku a iba počúval.
„Ah super.“ Pozrel na nás Louis a pousmial sa. „Zayn , Ellie. Toto je Chris. Manažér firmy. Už vie o všetkom a je ochotný pokračovať v práci.“ Podišli ku nám.
„Chris. Toto sú majitelia. Zayn Malik a Ellie Ctrystal.“ Žmurkol na mňa.
„Teší ma. Chris White.“ Podali sme s sním ruku.
„A mňa teší.“ Povedal Zayn.
„Sadnite si a Chris nám povie niečo o firme.“ Ukázal louis na sedačku kde sedel Niall. Sedela som v strede. Ruku som mala na Zaynovom kolene a mali sme prepletené prsty a prstom prechádzal po prsteni.
„Takže holding sa zaoberá predaja textilných látok do zahraničia a tu v UK a po novom sme začali objavovať či vytvárať nové vône pre ženy a aj mužov.A ešte robíme reklamy pre výrobky naše či niekoho iného. Ako viete ste majitelia firmy. Budete chodiť iba na stretnutia  ak nás niekde pozvú čo sa stáva častokrát. Tak pôjdete do zahraničia a okrem našich produktov siobľúbia aj vás.“  Myslím že to povedal stručne. A viac ani nebolo treba.
„Firma sa volala original Ray ale asi to budete chcieť zmeniť.“  Dokončil.
„Určite áno.“ Prikývol Zayn.
„Myslím že názov už mám.“ Pozrela som na Zayna.
„Tak hovor.“ Povzbudil ma.
Z&E.“ zahryzla som si do pery. Zayn tie svoje oblízal a pozrel na Louisa.
„Myslím že to je dobrý nápad.“ Povedal Louis.
„Takže všetko je zariadené.  Kým si pozriete firmu ja pripravim papiere a potom to iba podpíšete.“ Riekol Chris.
„Tak hore sa.“ Otvoril Louis dvere.
 Postavili sme sa a spoločne sme vyšli von a išli si prezreť firmu. Mohlo nám to trvať hodinu lebo louis moc kecal. Vedel o všetko v tejto fime.  Vrátili sme sa naspäť do kancelárie a ja som si vydýchla.
„Tie  topánky som si nemal brať.“ Oprela som hlavu o Zaynovu hruď a vydýchla som si.  Zayn ma objal a pobozkal ma do vlasov.
„Oh zabudol som.“ Zasmial sa Zayn. „Louis, Niall dnes večer u nás. Nech prídu aj Liam a Cheryl, Harry a Jane a samozrejme všetci ostatný ako Justin, Adam,  Paul  môže byť aj Austin a bratia Ellie so Stevanom a Penny.“ Vysipal všetky mena na raz.
„Dobre.“ Prikývli.
„Tu sú tie papiere.“ Ptišiel Chris. Podpísali sme to obidvaja. Rotlúčili sme sa a išli sme domov.
***
„Prečo si ich pozval?“ opýtala som sa až doma. Sadla som si na sedačku a vyzula topánky. Voložila som si nohy na sedačku a vydýchla som si
„Vieš.“ Zdvihol mi nohy a sadol si na miesto a nohy si položil na svoje a jemne mi ich masíroval. „Chcem oznámiť že sa budeme brať a ty ich pozveš na oslavu, ktorú začnem zajtra vybavovať.“  Otvorila som oči a pozerala som na neho.
„Myslíš že odhadneš môj vkus?“ nadvihla som obočie.
„Už som ho trafil viac krát a teraz to bude tieš. To pravé orechové!“ usmial sa. Posdila som sa a poboskala som ho. Jeho pery sú premňa ako droga, horšie ako droga je to pocit, ktorý nikdy neviem opísať.
***
Obliekla som si bordové šaty. Vzadú dlhé a v predu krátke. Okolo pása som mala čierny opasok vybíjaná strieborními diamantmy. Obula som si čisto čierne topánky na platforme. Špička bola odhalená.  Vlasy som vypla do hore a nalakovala ich aby držali dlho.  Jemne som sa namaľovala a pozrela som sa na celý odraz v zrkadle.  Nebolo to také zlé. So stolíka som zobrala náužnice a dala si ich na uši potom náhrdelník, náramok a nakoniec krásny prsteň na ľavý prsteník. Usmiala som sa sama pre seba.  Asi je načase ísť dole. Podišla som ku dverám a otvorila som ich. Z dola išla hlasná hudba a ja som s odhodlaním išla dole. 
***
Po oslave všetci odišli a ja som spadla na posteľ ako mŕtvola. Zatvorila som si oči a vyzula topánky tak že som zatriasla nohou a ony spadli. Pocítila som ako som sa viac zaborila do postele. Otvorila som oči a nado mnou bol Zayn,ktorý sa podopieral  lakťami. Pobozkal ma na kútik úst.
„Tak ako?“ zasmial sa.
„Fajn. Dnešok bol úplne bláznivý.“ Vydýchla som si. 
„Ale krásny. Zajtra sa nebudeš aspoň nudiť!“ zažgeril sa.
„Ja? Prečo ja? Ja som ten bordeľ neurobila!“ zamračila si sa.
„Si žena!“ sadol si.
„A??“ nadvihla som obočie.
„Je to práca pre teba. Navyše ku mne sa to nehodí.“ Vyplazil mi jazyk.  „A ešte niečo. Riadíš našu firmu. Aj budem chodiť iba na stretnutia. Veľa šťastia.“  Postavilo sa a išiel do kúpeľne.
„Ak by som vládala tak by som ťa dorazila. Si hnusný!“ zagánila som na neho.

Zatvoril za sebou dvere a ja som si sadla. Podišla som ku skrini a otvorila som ju. Vytiahla som pyžamo a čakala kým víjde pán Malik. KeĎ konečne vyšiel. Prešla som okolo neho a zamkla som za sebou dvere. Vyzliekla som všetko a vošla pod sprchu.Potom som si obliekla pyžamo a vyčistila ešte tvár. Nakrmovala som ju a vlasy som len tak pretrela uterákom a nechala ich schnúť voľne. Umyla som si zuby a vyšla som von. Zayn už ležal a pozeral TV. Ja som prešla na svoju stranu a ľahla si tiež.  Otočila som sa mu chrbtom a zatvorila som oči. Keď si ma pritiahol ku sebe nedávala som tomu pozornosť a robila som sa že už spím. Aj keď jeho prítomnosť a dotyk mi boli veľmi príjemné a užívala som si ich. Ešte kým som nespala úplne chytila som jeho ruku čo mal na mojom bruchua  preplietla som su ju z mojou a dala ich ku mojej tvári. Jemne som sa usmiala a až potom som mohla pokojne spať!
NEW! :D Takže sa vám tu opäť hlási. Písala som od Pondelka ale nevišlo mi to.. Sorry :D Takže Včera som tu nebola tak dnes. MARRY CHRISTMAS and HAPPY NEW EAR!!!!! ♥ 
A teraz chcem vaše názory na časť!!! ;) 
HOPE YOU LIKE IT ♥  

1 komentár:

  1. Zauimava časť...veľmi sa mi páči ako pisies tieto povitky...takže sa teším na pokračovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť