streda 11. decembra 2013

Help Me!



Od začiatku
„Zayn.“ Oslovila som ho. Nepočúval ma. Pozeral do televízora a nepozeral na ma.
„Fajn ako chceš.“ Zavrčala vytiahla som kábel zo zásuvky.
„Prečo si to urobila?!“ zasyčal.
„Teraz je tu niečo dôležité čo musíš počuť!“ zhúkla som na neho.
„Idem mi oznámiť že aj môj majetok ti patrí a ty si najbohatšia na svete?“  z kríkol.
„Ja som to takto nechcela. Nikdy som netúžila po tom aby som bola BOSS Londýna! Neplánovala som to fajn?! Tiež to stále len vstrebávam!“  nakričala som na neho.
„Nevyzerá to tak.“ Zavrčal.
„Myslíš že ti chcem prevziať funkciu? Vôbec po tom netúžim!“  hodila som káblom o stenu.
„Je čudné keď sa ťa boja viac môjho dievčaťa ako mňa!“ naklonil sa dopredu.
„Ale ja to nechcem. Nechcem aby mali rešpekt predo mnou väčší ako pred tebou!“  stisla som ruky v päsť.
„Takto to ale vôbec nevyzerá Ellie! Nemôžem nikde chodiť len kvôli tebe kurva!!“  zakričal tak nahlas že som sa ho zľakla.
„Ja som ťa nepostrelila. Tak tu na mňa nekrič že to je kvôli mne!“ skríkla som tiež na hlas.
„Nie si jediná, ktorej sa Adam ozval! Celý čas som vedel čo sa stane.  Viem to už posraté 3 roky! Myslel som si že to nie je možné ale keď si sa objavila v mojom dome už som to predvídal. A stalo sa tak!“ sadol si na posteľ.
„Zayn neblázni. Ľahni sa naspäť! A o čom to tu hovoríš čo vieš?!“  podišla som ku nemu. Chytila som ho ale mi ruku odsotil. Postavil sa sám. Kedy sa stihol obliecť? čo to do riti je?!
„Nie som na tom tak zle.“ Kráčal normálne ku. Obišiel ma.
„Všetko sa mi potvrdilo.  Začala si bojovať. Naučil som ťa to aj keď som vedel že čo príde.  Jeymi, budova vyhodená do vzduchu. Tvoje schopnosti ako sa vieš ovládať a ako vieš všetko v sebe utláčať.  Afrika. Vôbec si tam nemusela ísť a vôbec tu nemusela byť Jane.  Mohla si tu ostať a zabiť ho na mieste.  Ale keby sa nestalo to ešte keď si neprišla do môjho domu.  Ak by sme sa nestretli.“ Jeho hlas ustupoval a ja som sa snažila pochopiť tomu čo hovoril ale bezúspešne.
„Ak by som sa do teba nezamiloval.  Jedine tomuto som nevedel rozkázať!“  zavrčal.  Pochopila som to správne?
„Ľutuješ že ma miluješ?“  zaštípali ma oči.
Bol ticho. Nič nehovoril a ani na mňa nepozeral. Chcem počuť že to tak nie je. Nech to poprie. Ak ma ľúbi a ľutuje. Aký to ma zmysel?! No tak Zayn ozvy sa! Povedz že ma miluješ a nič neľutuješ.
„Zayn?“ pošepkala som.
„Nie Ellie. Milujem ťa a to čo sa medzi nami stalo neľutujem.  Našiel som zmysel života. Našiel som teba ale o to tu teraz nejde. Nejde tu o nás. Ide tu len o teba. Od samého začiatku.  O tom že vlastníš firmu tvojej rodiny že Ray nie je bohatý ako sa zdá a že to patrí tebe. Že ma okradol o majetok. To všetko viem!  Adam mi poslal kópie papierov.  Tvoj otec to povedal preto Adamovi lebo mne by to nestihol povedať. Vedel že ja mám byť vodca a tak povedal Adamovi aby ma kontaktoval keď to všetko začne. Paul jeho syn tu všetko sledoval. Preto sa ti ozval až vtedy keď si prišla ku mne domou.  Prečítala si, si to správny čas. Vedel som že ja nikdy nebudem BOSS . Že nikdy nebudem tak silný lebo si tu ty. Preto mi tvoj otec povedal že ťa mám chrániť. A ja to robím.  To bol jeden z dôvodov prečo som ťa poslal do Afriky. Že som navrhol aby si bola Dada aby si zistila to čo máš. Aby ťa nezabili. Ešte keď Jeymi žil zistil že mám niečo. Že to niečo si ty a že ťa milujem. Vedel prečo som ťa poslal do Afriky ale nevedel kto si.  Povedal to všetkým.  Preto som skrýval tvoju identitu. Preto som zohnal Jane.  A ty si sa ukázala mafiánom že ty si tá pravá. Preto ma postrelili. A bola za tým Lea a Kevin. Boli pravá ruka Raya.  Chcú ma odstrániť aby sa dostali ku tebe. Preto Harry bol ohrozený Hannah.  A keď zistili že žijem a zistili že sa ľúbime skúsili bombu v tvojom aute ale zabudli na Paula. Nevedia o ňom.  Špehoval ťa celý čas až doteraz. Adam chodil na miesta a vedel o miestach kde si ty kvôli mne.  A prídu ďalšie pokusy o vraždu mňa či teba. Ak zistia že máš blízky vzťah s chalanmi a že máme Diaru pokúsia sa zabiť aj ich len aby získali teba. Aby získali majetky, po ktorých môžu iba snívať. ROZUMIEŠ?! Nejde tu o nás. O našu lásku. Ide tu o teba a ja som ten čo ťa mal iba chrániť. Ale moje srdce ma nepočúvlo a tvoje to nevedelo preto sa to stalo!“
Podišiel ku mne a moje slzy sa už neudržali  a začala som plakať vodopády.  Všetko som vstrebávala ale bolo to ťažké.  Ako to je možné. Ako taký mladý človek vedel o všetko. Vedel o svojom poslaní. Môj otec. Ako to všetko vedel? Prečo sa to deje? Mala som toľko otázok a odpovede na ne mi už povedal Zayn pred chvíľou ale ja ich v tom chause neviem spojiť s tými otázkami.
„Preto sa hnevám že si išla za Leou.“ Chytil mi do rúk tvár. 
Nahlas som vzlykla. Ruky som obmotala okolo jeho pása a silno som ho objala. Objal ma okolo krku. Silno a nahlas som vzlykala. Prsty som zarývala do jeho nahej pokožky a snažila sa to znova vstrebať.
„P- prepáč.“  Vzlykla som.
 Ja som sa nad neho vážne vyvyšovala. Preboha čo som to robila. Nemala som v pláne mať väčší rešpekt ako má on pred ostatnými. Ja hlúpa krava ohrozila som všetkých koho poznám. Prečo som to robila. Už som naozaj osprostela až tak moc že sa mi zatmel mozog a oči a robila som všetko tak zhurta?! Nerozmýšľala som ako človek ale ako blázon!! Toto sa nemalo stať!
„Prečo si mi to všetko dovolil keď si o tom vedel?“ toto nebola výčitka chcela som len vedieť odpoveď na to prečo mi dovolil aby som bola tak hlúpa.
„Ellie je to viac zložité ako to vyzerá. Stalo sa toho toľko veľa a ja som ťa strácal z pod kontroly. Nemohol som ti rozkazovať.“  Odtiahla som iba hlavu a pozrela som do jeho očí. Nevedela som odhadnúť nič na čo myslí či ako sa cíti. Zotrel mi slzy z tváre a znova ma objal. Jeho ruky objali moje boky a zdvihol ma. Nohy som obmotala okolo jeho panvy a hlavu zaborila do jeho krku. Niekam so mnou kráčal. Pocítila som iba mäkké pod sebou.  Pustil ma.
„Za chvíľu sa vrátim.“ Pošepkal mi. Pustila som aj ja jeho a chúlila sa do klbka. Prikryl ma prikrývkou a zmizol.
Zayn POV
Teraz som mal iba jednu otázku v hlave. Urobil som správne že som jej povedal pravdu? Vyšiel som hore kde čakal Louis a bude poriadne nabrúsený že sme ho tu nechali. Otvoril som dvere. sedel v kresle a čítal papiere.  Zdvihol hlavu.
„Bolo vás počuť až tu.“ Zamrmlal
„Nehovorme o tom. Volal si už chalanom?“  podišiel som ku nemu a oprel som sa o kreslo.
„Ako si prestal kričať zavolal som hneď. Onedlho budú tu.“  Podal mi nejaké papiere.
„Prečo si jej nepovedal aj o nás. Že si nám to povedal keď sa objavil Jeymi?“  pozrel som na neho cez papier.
„Mal si ju vidieť. Vôbec nechápala tomu čo som jej hovoril.  Vyzerala skleslo. Pýtala sa ma prečo som jej to dovolil ja. Čo by asi urobila keby vedela aj o vás?  Už teraz sa na seba v duchu štve.“  Pokrútil som hlavou.
„Niall mal pravdu keď povedal aby sme jej to povedali hneď na začiatku.“  Drbol som mu po hlave dosť silno keď sykol.
„Povedal som aby sme o tom nehovorili. Vie to? Vie. Tak už sa ku tomu nevracajme.“ Akurát dnu vošli chalani.
„Ak mi o tom ešte niečo spomenie tak vás pobijem všetkých!“ prebodával som ich pohľadom.
„O čom hovoríš?“ opýtal sa prekvapene Harry.
„O Ellie a o tom všetkom veď viete.“ Povedal rýchlo Louis. Zobral som papiere do ruky.
„Vypadni Louis to je moje miesto!“ zavrčal som.
Postavil sa. sadol som si tam ja a pozeral na tie dlžoby čo  urobil Kevin v mojom mene. Na jednej strane je dobre že ho zabila Ellie lebo ja bi som ho asi pokrájal za živa. BASTARD!  1 000 000 libier ako to dokázal. Čo teraz urobím? Musím vymyslieť niečo normálne.
„Zayn Stella ma poslala za tebou aby som sa tu skryla.“ Vbehla dnu Diara.
„Prečo?“ postavil som sa.
„Niekto prišiel.“ Pošepkala.
Počul som krik ELLIE! Vybehol som von a utekal dole. Niekto vchádzal do našej izby. Rozbehol som sa tam. rana ma štípala ale nemal som to tak vážne ako som povedal doktorovi aby povedal. Bolo to väčšie škrabnutie. Kopol som do dverí.  Holohlavý bastard držal Ellie. Otočil sa s ňou ku mne a zbraň mal na jej spánku.
„Nepohni sa a nič sa jej nestane.“  Povedal Tom.  Zaznel výstrel. Nakukol som na chodbu bola prázdna.
„Kto všetko tu je okrem teba a typujem že Dylana?!“ zavrčal som na neho.
„Ešte ich tu pár je. Zabil si mi brato a to nebolo správne.“  Stisol Ellie a ona vykríkla. Zvieralo mi hrdlo.
„Prestaň!“  vykríkol som.
„Záleží ti na nej.“ Zasmial sa a pištoľou jej prechádzal nižšie.  Zastal pri tričku. Vyhrnul jej ho a pobozkal ju na líce.
„Ja som tvojho brata nezabil!“ skríkol som.  
„A kto potom?“  ruku presunul na jej rifle. Bol odporný!
„Som postrelený. Takže nie som toho schopný. A chalanom som to neprikázal.“ Zavrčal som.
„Tak si to bola potom ty Ellie.“ Ruku zastrčil do jej nohavíc a zdvihol ju.
„Ty sukyn bastard!“ chytil som mu ruku , v ktorej držal zbraň a vykrútil som mu ju. Ruku z jej nohavíc som vytiahol a tiež vykrútil. Kopol som mu do chrbta a ruky sa vykĺbili.
„Toto už nikdy neurob!“ pustil som ho.
Spadol na zem. Pištoľ som odkopol na bok a dokopal ho ako sa len dalo.  Opľul som ho a otočil som sa za Ellie. Nebola tu. Kde utiekla? Vybehol som na chodbu.  Išiel som dole. Na zemi ležala nevládna Stella. Zabili mi pestúnku?! Buchot išiel z vonka.  Išiel som tam.  Slizký Dylan vliekol Ellie preč a chalani nemohli nič robiť lebo na nich mierili zbrane.  Nastúpili s ňou do auta a ostatný do druhého.  Vletel som do domu a vybehol som do kancelárie. Diara sedela na sedačku v tureckom sede a pohmkávala si. Sadol som si ku nej.
„Už odišli Zayn?“ otočila ku mne hlavu.
„Áno a nie sami. Ukradli nám Ellie.“ Pošepkal som.  hneď začala plakať. Tomu si dal Malik!!
„Neboj sa princezná privediem ju!“  objal som ju a pobozkal som ju do vlasov.
„Ostaneš tu spolu so Cheryl a Jane.“ Pošepkal som jej.
„A kde je Stella?“ odtiahla sa.
„Ona mi pomôže.“  Nemôžem jej povedať že  ju bachli do hlavy. Je malá aby o tomto vedela.  
„Tak dobre Zayn.“  Prikývla.
„Choď do svojej izby.“ Pousmial som sa.
 Začala utekať. Ja som sa postavil a išiel som do izby. Preobliekol som sa do pracovného. Zobral som dve čierne zbrane a nabil ich naplno. Okolo pása pod tričko som si dal opasok na zbrane. Zastrčil som ich tam a do vrecka ešte zobral 4 náboje.  Zobral som mobil a zišiel som dole.   
„Liam ostaň tu kým neprídu Cheryl a Jane. Ostatný idete so mnou za Adamom. Mám zlé tušenie.“  Zobral som z košíka kľúče.
Obul som čierne topánky a vyšiel som von. Z garáže som vytiahol auto a išiel do bytu Adama. Chalani išli za mnou.  zastavil som pred panelákom a vystúpil som. zamkol som auto a vychádzal hore. Vystúpil iba Harry a išiel za mnou.
„Prečo tu chceš ísť?“
„Idem si overiť kto je Austin.“ Zavrčal som.  zaklopal som silno na dvere. otvoril mi Adam. Vošiel som dnu.
„Čo sa stalo?“ zastavil ma v obývačke. Bol tam Paul a typujem že Austin.
„Kto si?“ postavil sa. chytil som ho pod krk a pritlačil o stenu.
„Zayn prečo to robíš?“ opýtal sa Paul.
„Niečo som sa pýtal!“ skríkol som. chytil mi ruku a dal mi ju preč.
„Som Austin Arango! Pochádza zo Španielska. Myslím že vieš kto je môj otec obchoduje s tebou so zbraňami a drogami. Čo ešte chceš vedieť?“  zamračil sa.
„Poznáš niekoho tu v Londýne okrem mňa a mojich ľudí?“ zavrčal som.
„Nie. Som ti iba 3 dni.  Nikoho okrem teba a ľudí nepoznám.“  Mykol plecami.
„Môžem mu veriť?“ opýtal som sa Adama a Paula.
„Určite áno. 100%“ hovoril tvrdo Paul.  Prezrel som si Austina od hlavy až po päty.
„Ellie uniesol Tom. Kde by mohol ísť?“ zavrčal som.
„Zayn a čo Penny?“ pozrel na mňa Harry.
„Dosť času trávila s ním kým neprešla ku nám.“  Ťapol som si po čele.
„Zisťujte všetko čo sa len dá. Za žiadnu cenu nič nehovorte jej bratom!“ prikázalo som a vybehol som z bytu.
„Býva stále na rovnakej adrese?“ opýtal som sa Harryho vonku.
„Áno.“ Nastúpil som do auta a išiel za Penny. Je moja jediná šanca na záchytný bod.  Išiel som ako na pretekoch kým som nezastal o ulicu ďalej od jej bytu. Vystúpil som von a nakukol som na ulicu. Stálo tam jeho auto. Chcel som tam ísť ale niekto ma zachytil.
„Pôjdeš tam zomriete obaja!“ povedal Louis.
„Mám sa pozerať ako odchádzajú neviem kam? Čo ak mi Penny nič nepovie?“ povedal som nervózne.
„Penny sa zaviazala že bude už iba pri nás. Tom sa jej nevzdá lebo ju miluje ale ona bude ticho. Zahrá to na neho.“ Chytil ma Niall za rameno. Pozrel som zase na ulicu. Tom nastúpil do auta a odchádzal. Len čo odbočil preč rozbehol som sa za Penny.  Zaklopal som jej na dvere. prečo som sa tak bál? Lebo tom je najväčšia sviňa akú poznám. Obchoduje s bielym mäsom a to mne nevyhovuje.
„ Povedala som že nie!“ skríkla Penny. Potom keď zistila že som to ja otvorila ústa.
„Čo sa deje Zayn?“ pustila ma dnu.
„Prečo tu bol Tom.“ Pozrel som na ňu.
„Vraj ma kšeft na ktorom môžeme zbohatnúť. Vraj chce moju pomoc.“  Založila si ruky na hrudi.
„ten kšeft je že chce predať moje dievča. Kde tieto obchody začínajú?“  začal som chodiť hore dole po byte.
„Tu v Londýne v jednom bare. Neviem kde ich do vtedy ukýva. A potom tie dievčatá ako odtiaľto odídu nikto nikdy neuvidí.“ 
„Môžem ma zaviesť do toho baru?“  otočil som sa ku nej.
„Áno.“  Vbehla do izby. Podala mi papierik. Bola tam adresa.
„Tu je to. Večer o 10 PM sa stretneme tam pred barom. Ja niečo dovtedy zistím.“ 
„Ďakujem Penny.“  Pozrel som na ňu.
„Prečo to všetko Zayn?“  opýtala sa pri dverách.
„Nechcú prijať že moja baba je BOSS. Chcú nás zabiť.“  Otočil som sa na päte. Vrátil som sa ku chalanom.  Pozrel som na hodiny. 4 PM, čo budem do vtedy robiť?!
„Harry vráť sa za Adamom a  priveď všetkých troch ku mne domov. Ostatný ideme ku mne.“  Nastúpili sme do aut.
Opäť som išiel rýchlo a čo nevidieť som zaparkoval v garáži. Rýchlo som vbehol do domu. V obývačke boli baby a medzi nimi sedela Diara. Jane zobrala Diaru a išla s ňou preč.
„Má ju Tom.“ Sadol som si.
„Čo ideš robiť?“ sadla si ku mne.
„Som dohodnutý s Penny.“ Hlavu som dal do dlaní. Čakal som na tých štyroch. Konečne som sa dočkal.
„Ty volaj otcovi. Ak bude počuť o nejakom obchode s bielym mäsom a  bude medzi nimi blondínka so zelenými očami. nech ju kúpy. Ja mu potom zaplatím aj celý majetok za to!“ skríkol som na neho. Zobral mobil a začal volať.
„Adam ty tu ostaneš. Mám tu malé dieťa. Ostane ti s tebou Jane. Ak niekto príde zabite ho. Jane spozná kto je kto.  Penny zistí niečo od Toma a potom ho zabije...“
„Otec volá svojim mužom. Budú tam.“ dnu vošiel Austin.
„A po tom čo dostanem ku sebe Ellie zabijem každého v meste lebo inak sa ich nezbavím!“  
NEW!! :D :D Tak čo babenky čakali ste to?? :D Ja tiež nie ale prišlo to tak rýchlo a ja som to musela napísať... Keď chcete tých 100 častí.. Tent príbad bude trvať flhšie a bude písaný iba so Zaynovho pohľadu. :D  Ako to podľa vás dopadne?? Uvažujem ešte aj na SAD END :D :D Čím viac komentov tak tím lepšie ;) 
HOPE YOU LIKE IT ♥


                                                                      Penny

3 komentáre:

  1. si o mňa uťahuješ!! ako si toto mohla vymyslieť, kde berieš tú fantáziu, mala si pravdu toto je lepšie ako som si myslela, prekvapená som ostala dosť, nečakala som že Ellie budú chieť predať! mohla by s aj Ellie schopiť a niečo im vyviezť predsa nie je žiadny srab je predsa boss Londýna, má pod sebou dosť šikovných ľúdí, mala by sa zmeniť na poriadnu mrchu bez lútosti. a nevadí, že to bude iba v Zaynovom pohlade ale rada by som vedela čo sa bude diaťs Ellie a či ich aj sama pozabíja, či utečie alebo čo sa udeje,

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty vado je to dokonalé !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Per - fect !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teším sa na dalsiu !! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Supeeer :D len nie sad end prosiiim...mam to az moc rada ;)

    OdpovedaťOdstrániť