pondelok 16. decembra 2013

My Drugs 45

45. časť
Vykonala som rannú hygienu. Dala som si iba špirálu a trochu make up. Vlasy som učesala a nechala tak. Vošla som do izby. Čierne džiny a rifľovú košeľu. Doplnky a do čiernej kabelky som dala podstatné veci. 

Na hlavu som dala pletenú sivú čiapku. Zobrala som tašku a išla som za Louisom. Obula som si čierne convers tenisky. Vošli sme na chodbu zamkla som a ruka v ruke sme išli za Paulom. Teraz sme išli autom. Louis vyšiel z podzemnej garáže a vyrazil. Boli sme tam onedlho. Zaparkoval a vystúpili sme. objal ma okolo pásu a vchádzali sme dnu. Išli sme do nejakej miestnosti. Boli tu aj chalani. A ja sama.
„Tak čo sa deje?“ sadli sme si.
„Louis prepáč ale nemohol som ich presvedčiť. Ja pochopil som že sa nemám právo miešať do tvojho súkromia ale Modest rozhodol a Simon súhlasil.“  Odmlčal sa. vystrašene som pozrela na Louisa.
„Najprv sa vám ospravedlním. Ale chcú.. no nie že chcú.. rozkázali mi aby som vám povedal aby ste  sa rozišli.“  Povedal na raz a mňa pichlo  pri srdci. Zatiaľ iba pri.
„Prosím?“ postavil sa Louis naštvane. Vystrašene som pozerala na chalanov a oni nechápali.
„Vaše fanúšičky nemajú radi Miu a aby bolo dobre musíte sa rozísť.“  Sklopil pohľad.
„Nie. Tu nejde o fanúšičky. To vy si myslíte že môžete s nami zaobchádzať ako sa vám zachce. Ja sa s Miou nerozídem. Dievčatá, ktoré stretli Miu pochopili že je dobrá a aj ostatné si ju obľúbia. To vy si myslíte že budeme skákať ako vy pískate!“  kričal Louis. Chytila som ho za ruku aby sa upokojil.
„A ak myslíte že sa vrátim ku Eleanor zabudnite!“ pustil ma išiel von.
„To chcú aby bol zase s Eleanor?“ opýtal sa Zayn.
„Uvažujú nad tým.“ Pozrel na mňa Paul a odišiel. Začala som plakať. Niall ostal pri mne a ostatný išli za Louim.
Louis POV
Išiel som za Simonom. Určite tu bude. Vtrhol som dnu.
„Ako to môžeš dovoliť!“ skríkol som na neho.
„Čo ako?“ postavil sa.
„Opäť sa máme rozdeliť a vy ma zase chcete dať dokopy s ELEANOR!“ skríkol som najviac ako sa dalo. Prišli tu aj ostatný hlavný.
„Zabudnite na to! Neopustím ju už nikdy! Kričal som na nich.
„Louis.“ Pribehli chalani.
„Ľudia ju nenávidia. Všetci sme sa zhodli a ty to urobíš!“ skríkol jeden z nich.
„A potom čo? Je vám jedno že my budeme nešťastný!?“ zhodil som stoličku.
„Je mi jedno čo s ňou bude. Ty budeš s Eleanor a už navždy!“ skríkol. Vrazil som tomu odpornému idiotovi. Chalani ma chytili ale ja som sa vytrhol.
„Zabudni! Všetci zabudnite na túto sprostosť!“  pozrel som hlavne na Simona.
„Takže One Direction sa rozpadnú kvôli tej narkomanke?“  útočil ďalší aj jemu som chcel vraziť ale Liam ma chytil včas.
„Moje priateľka nie je narkomanka ty idiot. Nerozídem sa s ňou. Nebudem NIKDY s Eleanor a vy máte padáka! A ak sa rozpadne skupina nech. Potom sa fanúšičkám potvrdí čo si myslíte že ste jedovaté svine a to som mierny. One Direction sa nerozpadne kým to nebudeme chcieť mi 5. VY debili žijete z nášho úspechu takže držte huby!“ odsotil som Liama.  Išiel som preč ale vo dverách som zastal.
„Ak poviete niečo na verejnosti odídem sám!“ zavrčal som a išiel som za Miou. Sedela a Niall ju objímal. Postavil sa keď ma videl.
„Láska. Už je dobre. Ostaneme spolu.“ Chytil som jej tvár do dlaní a pobozkal som ju na čelo.
„Obávam sa že nie Louis. Bol tu Josh a rozprával sa s ňou sám a ja neviem čo jej povedal. Ako som sem vošiel nechce mi to povedať lebo iba plače.“  Sklonil hlavu.
„Prečo si potom odišiel“ zamračil som sa na neho.
„Lebo som musel a chcela to Mia.“ Okríkol ma.
„Dobre nehádajme sa aj my. Nájdeme riešenie.“  Vošiel do toho Zayn.
„Mia zlatko. Čo ti povedal?“ smutne som na ňu pozeral.
„Môžeme ísť domov?“  vzlykla. Chytil som ju za ruku a postavila sa. objala ma okolo pása a utrela si slzy. Vyšli sme von a rýchlo sme nastúpili do auta.
Mia POV
Keď Louis zaspal v posteli dala som preč ruku z môjho brucha a postavila som sa. Zobrala som kufor a otvorila som skriňu. Rýchlo som do neho nabalila veci a zabalila to. So šuplíka som potichu vytiahla moje doklady a dala ich do tašky. Dala som dole šortky a dala som si tepláky. Na tričko som dala mikinu bez zipsu, na hlavu som dala čiapku. Zobrala som kufor a tašku a zaniesla som to do obývačky. Vrátila som sa do izby a sadla som si ku Louisovi. Bez slova musím odísť a nikomu nič nepovedať. Opäť musím odísť ja a opustiť ho bez vysvetlenia. Teraz to bude s iným tajomstvom.  Pery som pritlačila na kútik jeho úst a chvíľu tak zostala. Otlačila som tam svoje pery a odtiahla som sa. postavila som sa na nohy a odišla som od neho. Zatvorila som mu dvere a rozplakala som sa. zobrala som kufor a odišla som. obula som si botasky a zamkla som byt. Podišla som ku výťahu a privolala som ho. Pozrela som na mobil. 11 PM. Posledný krát som pozrela na jeho fotky kým som zišla dole a vypla som mobil. skovala som ho do tašky a vystúpila som. vrátnik na mňa prekvapene pozeral. Ignorovala som to. Vyšla som von a podišla som na okno taxíku čo tu bolo odstavené. Otvoril okienko.
„Môžete ma zaviesť na letisko prosím?“  povedala som potichu.
„Nastúpte si.“ Pousmial sa. dala som kufor ku mne. Bol malý. Naštartoval. Zdvihla som hlavu na naše poschodie  a vykĺzla mi slzy. V byte sa rozsvietilo.
***
Zaklopala som na dvere a čakala som či mi niekto otvorí. Dúfam že tu je stále. Že neodišla. Dvere sa otvorili.
„Ahoj mami.“ Povedala som nesmelo a španielsky.
„Mia, čo tu robíš?“  pozrela na môj kufor.
„Môžem ísť dnu?“ pozrela som na ňu smutne.
„Poď.“ Ustúpila a ja som vošla dnu. Položila som kufor a silno som mamu objala.
„Všetko je zlé mama. Ja som zlá. Rozplakala som sa.
„To tak určite nie je.“ hladkala ma po chrbte. presunuli sme sa do obývačky.
„Ale áno je. Musela som odísť aby som nezničila to čo milujem.“  Sklonila som hlavu.
„Prečo?“ chytila mi ruku.
„Nemôžem byť viac s Louisom lebo to nie je možné. Ja som nikto a nemôžem byť so slávnou hviezdou. Ale ja... Pod srdcom nosím jeho dieťa. Prosím mamy dovoľ mi tu ostať.“ Rozplakala som sa.
„Samozrejme že tu môžeš ostať tak dlho ako chceš.“ Objala ma a ja ju. „Ale prečo si odišla keď si tehotná?“
„Ja nechcem o tom teraz hovoriť.“ Pošepkala som.
„Tak dobre.“ Pohladila ma po vlasoch a pobozkala ma na líce. „Poď do tvojej izby. Oddýchneš si.“ Postavila sa a pomohla mi hore. Otvorila som dvere. všetko tu bolo prázdne iba spomienky ostali na škaredú minulosť. Mama mi doniesla kufor. Sadla som si na posteľ a stále plakala.
„Teraz ma určite bude nenávidieť.“ Zašepkala som. Bola to skôr poznámka venovaná mne.
„Určite to tak nebude zlatko.“ Sadla si ku mne mama.
„Môžem ostať sama prosím?“ pozrela som na ňu.
„Iste.“ Postavila sa. pobozkala ma na čelo a odišla. 

Vyzula som si botasky a ľahla som si do postele.  Otočila som sa ku oknu a pozerala na to teplé počasie. Chytila som si brucho a plakala až do nevyčerpania. Už ho nebudem môcť mať pri sebe a bozkať ho na pery. Nikdy už nebudem môcť cítiť jeho vôňu. Už ho nemôžem stretnúť lebo ak sa tam ešte niekedy ukážem všetko sa rozpadne len mojou vinou a prídem o to malé stvorenie mojou vinou a to nedovolím. Nezničím mu život. Nedovolím to. Už nie! 
NEW! :D NEzabudnuť Okomentovať!!!! Čo si myslíte o Miinom odchode a Louisovom správani??? 
HOPE YOU LIKE IT ♥  

2 komentáre:

  1. Je to super ale chtěla bych vědět co řekl Josh Mie! :DD Ale musí být spolu jinak to nepřežiju :((

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uzastna cast :D ale ale prc odisla?? Co jej povedal?? ... Myslela som ze uz budu stastne spoku zit ale toto?? Rychlo dalsiu nech viem co sa bude diat :DD

    OdpovedaťOdstrániť