štvrtok 9. januára 2014

Help Me!

Vypadni!  
Stlačila som zvonček  na dome. Pozrela som sa na Diaru, ktorá s úsmevom držala Špunta.  Pozrela som opäť na dvere, ktoré sa otvorili a objavil sa v nich Eric.
„Ahoj Eric.“  Povedala nadšene Diara.
„Môžeme?“  zachrapčala som.  Ustúpil na bok. Vošli sme dnu. Diara pustila Špunta a išla za ním dnu. Ja som tašky položila na zem a prvé čo som potrebovala bolo objatie od staršieho brata. Silno som ho stískala a plakala mu na plece. 
„Čo  sa stalo?“  pošepkal keď som sa dotiahla.
„Neskôr prosím. Môžem ísť do svojej izby?“  utrela som si slzy ale zbytočne.
„Iste. Vieš kde ju máš.“  Pousmial sa a zobral mi tašky.  Išiel za mnou. Tašky mi nechal pri dverách a odišiel. Ľahla som si do postele na bruchu a hlavu som zaborila do vankúša. Vnútro som mala prázdne a príliš to bolelo.
Zayn POV
Zatvoril som dvere s veľkým buchotom a ozvalo sa to po celom dome.  Je prázdny ako ja.  vyšiel som hore do našej izby.  Boli tu jej veci. Zobrala si iba niečo.  Otvoril som jej skriňu a cítil jej vôňu.  Vo vrecku mi začal vibrovať  mobil. Zdvihol som ho.
„ Zayn. Sme v bare neprídeš?“ povedal veselo Louis.
„Choď do riti  aj s tím skurveným barom.“ Skríkol som tak silno že musel ohluchnúť. Zložil som a mobil som hodil o stenu. PEKNE (Irónia) Sadol som si na posteľ a hlavu dal do rúk.
***  
O týždeň neskôr
Išiel som do firmy kvôli porade. Vošiel som do zasadačky. Nechcel som tu ísť ale Louis ma donútil. Vraj tam budú všetci obchodný partneri.  Vtrhol som dnu ako neriadená strela.  Bolo tu prázdno. Pozrel som na hodiny. Doriti! Už som naozaj drbnutý? O hodiny skôr. Čo budem robiť? Dnu vošla nejaká žena.
„Dobrý deň.“ Pozdravila.  Sadol som si na stoličku a na stôl som vyložil nohy a nevšímal si ju.
„Kristína budeš taká dobrá a zavoláš....“  dnu vošla Ellie a mne sa rozbúchalo srdce ako na pretekoch. Pozrela na mňa a prestala v rozprávaní. „Už netreba.“  Oblízala si pery.
„Ahoj.“  Pozdravil som slušne.
„Ahoj.“  Položila kabelku na stôl opačnej strany ako som bol ja.
„Ako sa máš?“ Lepšia otázka ma nenapadla?? Idiot!
„Svetovo.“ Odfrkla a z tašky vytiahla papiere.  Kristína na nás pozerala ako na zjavenie. Postavil som sa a vytrhol som jej obaly s papiermi z ruky.
„Môžeš ísť.“  Povedal som jej hnusne. Otočila sa a utiekla.  Zatvoril som za ňou dvere a začal dávať obaly na stoly.
„Prečo si to urobil? Je to jej práca a riaditeľka som ja.“  pozrela na mňa škaredo.
„A ja som riaditeľ či majiteľ tak ako ty.“  Pozrel som na ňu.
„Teraz to musím urobiť ja.“  zavrčala a odišla dozadu. Išiel som za ňou.  Bola v kuchynke.  Z chladničky zobrala fľaše z vodou.
„ Zober aspoň poháre.“  Zazrela a obišla ma. Neurobil som tak a išiel som za ňou.
„Prečo sa neporozprávame ešte raz Ellie.“ Chytil som jej ruku v ktorej držala fľašu. Zobral som jej ju a položil na stôl. Chytil som obidve jej ruky a pritlačil som ju ku stene.  Pozerala mi do očí a ja jej.
„Chýba mi tvoj úsmev, tvoje oči, tvoj hlas, tvoj smiech. Proste ty mi chýbaš Ellie.“ Pohladkal som ju po líce.
„Vráť sa.“ Pošepkal som a priblížil som sa ku nej.
„Pusti ma Zayn.“ Vytrhla ruky s môjho stisku.  Opäť to zabolelo. Nechce ma. Už ma nechce. Hnevá ma verí tím fotkám, ktoré  sú zle načasované a nie sú odfotené momenty kedy som po tých štetkách húkal, nadával. Dokonca som jednu udrel pre to ako ma otravovala.
„Ty nechápeš že si jediná, ktorú chcem?!“ povedal som zúfalo.
„Moja dôvera bola voči tebe obrovská. Ale v mojich očiach si klesol v okamihu keď som zistila aký skutočností Zayn. Koľko tvári máš?“ hovorila nahnevane.
„Iba jednu Ellie. Iba jednu jedinú. Tú ktorú som ti ukázala. Nikomu inému iba tebe!“  zhúkol som.
„To som si myslela aj ja.“ pokrútila hlavou. Otočil som sa jej chrbtom lebo som nechcel aby videla moje slzy v očiach a bolesť na tvári.
Láska je krásna ale bolí viac ako postrelenie či pichnutie nôž pod rebro. Ona ťa zasiahne priamo šípom do srdca a nerobí ťa iba šťastnou ale aj strašne moc ubližuje.    
„Už ku mne nič necítiš?“ opýtal som sa pomaly so strachom že povie to čo nechcem počuť.
„Milujem a veľmi, práve preto to je také ťažké, ponižujúce. Strašne to bolí Zayn.“  Jej hlas ma zabíjal jej zúfalstvom.
„takže už nie je žiadna šanca?“ otočil som sa naspäť ku nej a hlas sa mi triasol ako želatína.
„Už sme iba spolumajitelia.“  Sklonila hlavu. 
„Vitajte.“ Dvere sa otvorili a dnu vošli muži, ktorý snami obchodujú a robia nám veľké kšefty a pracujú vo firme.  Ellie zdvihla hlavu. Pozrela na mňa  a ja na ňu. Obidvaja sme museli nasadiť masky aby si nemysleli že aj firma bude v ohrození čo určite nebude.  Každý si sadol a začali. Ja som bol opretý lakeť som mal na operadle a pozeral som na stôl.  Zobral som obal kde boli papiere. Dal som preč gumičku a otvoril ho. Niečo odtiaľ vypadlo. Sklonil som sa a zdvihol som ich. Ellie začala rozprávať a mne sa naskytol odporný pohľad na dve osoby. Prudko som sa zdvihol a nezaregistroval som že nado mnou je stôl. Rezol som sa poriadne o hlavu až som sykol. Posadila som sa.
„Pardon. Pokračujte.“ Pozrel som na Ellie a znova som sa oprel. Otočil som fotky ň. Bola na nich Ellie ako bozkávala nejakého muža. Počkať.... rozhliadol som sa naokolo. Bol tu. Sedel v strede stola a s úsmevom pozoroval na Ellie. Zamračil som sa a to poriadne. Pozrel som na Ellie, ktorá mi venovala pohľad a v jej očiach sa zjavil strach či nechápavosť.  Zobral som fotky. Postavil som sa a vyletel som zo zasadačky. Prešiel som okolo výťahu, ktorý sa otvoril. Urobil som krok dozadu a nastúpil som. Stačil som tlačidlo poschodia na ktorom má Ellie kanceláriu. Dvere sa zatvárali a ja som pozeral na fotky. A ja tu revem po nociach a spím na jej pyžame ako debil a ona sa bozkáva so zamestnancami. Vyčítam si že som jej ublížil. Už žiadny plač!  Vystúpil som a išiel som rýchlo do jej kancelárie.  Buchol som za sebou dvermi  a zhodil všetky veci z jej stola. Rozložil som fotky na stôl, ktorých bolo asi desať a na všetkých sa dotýkajú ale najhoršia je tá jedná ako ho bozkáva a hladká na hrudi. Klesol som na sedačku a stále na ne pozeral.  Zhlboka som dýchal a pravidelne aby som sa upokojil.
Ellie otvorila dvere a bola ku mne otočená chrbtom.  „Nie LOUIS! Nepôjdem a basta!“  cúvala do kancelárie.  Louis ma zbadal a stisol pery.
„Tak čau!“ odul sa a zmizol. Buchla dverami slabšie ako ja a otočila sa ku mne. Zarazila sa a zároveň zamračila.
„Čo tu robíš?!“  pozerala sa po zemi. „A čo si urobil s mojou kanceláriou do riti!“ pozrela na mňa.
„Nie len ja som zlomil tebe srdce.“  Postavil som sa.
„O čom hovoríš?“  otáčala hlavou po kancelárii.
„Pozri sa na mňa.“ Skríkol som a ona podskočila.  „A vysvetli mi toto!!“ pozrel som na stôl.  Chytila jednu fotku. Pozoroval som ju ako sa mračí a je prekvapená presne v tak ako ja keď som videl fotky na ktorých som bol ja.
„Odkiaľ to máš?“  pozrela na mňa.
„To je jedno. Chcem vedieť prečo si ho bozkávala?!“  chytil som stoličku a zvalil som ju. 
„Boli sme na pracovnej večeri.“  Povedala pomaly.
Zasmial som sa. „na fotkách kde som ja nebozkávam žiadnu kurvu. Ale na týchto si ty s obchodníkom a bozkávaš ho a vyzeráš že si to celkom užívaš keď máš ruku na jeho hrudi.“  Znova som zvýšil hlas.
„Pobozkal ma na silu. Dotýkal sa ma bez môjho dovolenia!“  otočil som sa ku nej zo zdvihnutým obočím.
„Prečo ti mám veriť?!“  podišiel som ku nej dosť blízko.
„Nie som kurva.“ Pozrela mi do očí.  „Ja mám dôstojnosť.“  Natisla sa na moje telo.
„Ak by si ju mala a ak by to bola pracovná večera vedel by som o tom.“ Pošepkal som.  Dala mi facku a ja som otočil hlavu a 90 stupňov.
„Volala som ti celý čas ako ma pozval aby som ti to oznámila. Mal si tam ísť so mnou! Hovorila som mu že mám priateľa a že bez nikde nejdem. Ale ty si ma ignoroval a nemala som čas ti to povedať!“  skríkla.
„A tebe to padlo a využila si situáciu. Zobral viac tovaru pre to?“  začala som ju urážať. Čo to do mňa vošlo?! Vraciam sa kus starým koľajam zdá sa.   Tvár jej zmäkla a nepohla sa až po chvíle.
„Ak si to o mne myslíš. Fajn!“  zahryzla si do pery  a mňa to ku nej začalo lákať. Bola to len drobnosť, ktorú robila ale pre mňa to bolo...
„Odíď.“ Otvorila dvere.  Neposlúchol som ju a ostal som stáť na mieste.

„Vypadni a už za mnou nikdy viac nechoď!“ skríkla.  Vykročil som lebo som nechceš škandál.  Zastal som pri nej a pozeral je do oči snažiac niečo vyčítať z nich.  Sotila ma do hrude až som zastal na chodbe. Buchla dverami a ja som ostal na neho pozerať  z výčitkami svedomia.  Toto si prehnal MALIK. To čo som jej povedal som nemal ona mi to nepovedala aj napriek tomu že mi neverí.

NEW! :D Po dlhšej dobe čo? Ospravedlňujem sa ale začala škola.. :) Ani vás to nebaví ako mňa??? :D Časť venovaná pre TAMARKU!!! :* Uži si ju moja!! :D  No, nejdem sa rozpisovať ;) 
Chcem vaše názory ako vždy. Zayn a Ellie... Čo hovoríte na Zayna?? Ako to bude pokračovať??? myslím že mmi to výjde presne na 60. častí!! :D :D 
HOPE YOU LIKE IT ♥  

2 komentáre:

  1. Chceš ma zabiť!!!!! Ako im to môžeš urobiť!! Plačem!!! Chudatko. :'(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dakujem :* :D uzastna cast :D ale nech sa uz nehadaju som.zvedava kto posiela tie fotky:D len nech to uz napravia medzi sebou :D rychlo dalsiu cast

    OdpovedaťOdstrániť