piatok 3. januára 2014

Help me!

Happy B-Day
Ráno som sa zobudila v posteli sama. Pretočila som sa na brucho a stala som hore zadkom.  Postavila som sa a išla som do kúpeľne.  Dala som si rýchlu sprchu a vyčistila som si zuby. Dala jemný make up. Učesala som vlasy a dala ich do vysokého vrkoča  a vyšla von. Otvorila som skriňu a vytiahla som biele džiny  s vysokým pásom. Čierny korzet a na vrch biele sako. Obula som biele topánky s platformou a veci preložila do bielej kabelky.  Otvorila som dvere a išla som dole. V kuchyni bol Zayn a Diara. Sedeli za stolom. Jedli a popri tom sa rozprávali.
„Dobre ráno.“ Pozdravila som prvá.
„Dobre ráno.“ Povedali na raz a Zayn si ma pri tom premeral a zahryzol si do pery.  Z misy som zobrala jablko a zahryzla som si.
„Idem.“ Pobozkala som Diaru na líce. Usmiala sa a zakývala mi. Zayn sa postavil a išiel so mnou ku dverám. V predsieni ma oprel  o stenu a pobozkal ma.  Zahryzol mi do spodnej pery a potiahol.
„Prečo mi to robíš?“ zakňučal mi pri uchu a pery otlačil pod ním.
„A čo také?“ chcela som ho trošku provokovať. Ešte mám čas.
„To oblečenie a tá tvoja postava. Ty!“ chytil mi boky a stisol mi ich až som vzdychla. „Chcem ťa.“ Pozrel mi do očí. „Včera si nedodržala slovo.“ Jemne sa zamračil.  Ja som sa len usmiala a pokrčila som plecom.  Objala som ho okolo krku a dala som mu rýchli bozk.
„Už musím ísť.“ Rukami som mu prešla po hrudi a chcela som ho odtlačiť. On mi ruky chytil a prešiel po prsteni na mojej ruke.  Pozrel na mňa z úsmevom a znova ma pobozkal. Zatlačila som na jeho hruď a odtiahla som sa lebo by som už viac nevydržala.
„Večer. Sľubujem.“ Pošepkala som mu slastne do ucha a odišla som.  Nastúpila som do auta a vyrazila som do práce.
***
„Ahoj.“ Zatvorila som dvere a otočila som sa. „Ahojte. Austin?!“  prekvapila ma jeho prítomnosť.
„Ahoj.“ Pozdravil Louis.  „Austin tu bude.  Ja mám teraz niečo iné. Austin je skúsený tiež takže nebude problém.“  Prešiel ku mne.
„Fajn.“ Prikývla som.
„Pustil ťa Louis.“ Zachechtal sa a premeral si ma.  Iba som do neho drgla a išla som si sadnúť. Kývol mi a odišiel. Austin sa postavil oproti mne a hľadal nejaké papiere. Potom mi ich podal a začali sme pracovať.
Začala som pracovať sama a Austin ma pozoroval a kontroloval.  Jedným očkom som na neho pozrela. Nepozeral na papiere ale o kúsok vyššie. Pozrela som na môj výstrih a povzdychla som si.  Nabudúce si dám asi rolák! Položila som pero na stôl a zapla som si sako.
„Nepozeraj sa tam kde nemáš.“ Pokarhala som ho a on zbledol.  Usmiala som sa sama pre seba a pokračovala som v práci.
***
„Poď so mnou na večeru.“ Pozval ma Austin.
„Nemôžem.“  Skovala som všetky veci do tašky a nejaké papiere pre Zayna.
„No tak. Pol hodina ťa nezabije.“ Naliehal.
„Ponáhľam sa domou.“ Chytila so  tašku a išla preč.
„15 minút.“ Neprestal.
„10 a rýchlo.“  Zasmiala som sa. Nastúpila som do auta a išla za Austinom. Zastal pred  nejakou reštauráciou.  Vošli sme dnu a sadli si do boxu.  Austin objednal niečo jednoduché.
„Ešte som tu nebola.“  Pozerala som sa naokolo.
„Málo kto o tomto mieste vie a preto je tu dobre.“ Nenápadne si prisadol bližšie ale ja som sa odtiahla. Čašníčka priniesla jedlo a ja som sa do toho pustila. Mala som to zjedené rýchlo.
„Tak ja idem. Ďakujem ale ponáhľam sa.“  Vyťahovala som peňaženku.
„Nie. Ja som ťa pozval. Dakedy môžeme zopakovať.“ Žmurkol na mňa.
„OK.“  Privrela som oči a otočila som sa. Odišla som a nastúpila som do auta. Naštartovala som a vycúvala s miesta a pobrala som sa domov.
***  
Vyzula som sa a už som bola nalepená na stene. Hodila som kabelku na zem a objala som Zayna okolo krku. Obalil moje pery svojimi a začal ma bláznivo dokonale bozkávať.  Prešlo to až ku vojne jazykov.
„Ideme na party.“ Odtiahol sa odo mňa.
„Akú party?“  zamračila som sa.
„Uvidíš. Ostaň v tom čo máš na sebe.“ Pobozkal ma na líce a zmizol niekde von.  Pozerala som za ním.  Nakoniec som mykla plecami a išla sa teda aspoň upraviť. Vošla som do izby a upravila som sa make up.  Rozpustila som vlasy  a nechala rozcuchané.  Zo skrine som vytiahla čierne topánky bez platformy.  Spokojná som zišla dole akurát keď sa vrátil Zayn. Chytil ma za boky a pritlačil ku sebe.  Pobozkal ma na kútik  úst a chytil mi ruku. Preplietol si so mnou  prsty. Zobrala som kabelku a vyšli von. Nastúpili sme do môjho auta a Zayn šoféroval. Zastavili sme pred osvieteným barom z ktorého išla hlasná hudba a zo strechy vyžarovali svetlá na oblohu. Pozrela som na Zayna s nadvihnutým obočím. Vystúpili sme von. Pozerala som na bar.  Zayn ma chytil za ruku a viedol dnu. Otvoril dvere a objal ma.
„Všetko najlepšie.“ Otvoril ďalšie dvere. Dnu boli ľudia, ktorých som ani nepoznala ale pred nami boli tí čo som poznala.  Najlepšie bolo že tu boli aj moji bratia so Stevanom.
„VŠETKO NAJLEPŠIE!“ skríkli naraz.  Zasmiala som sa a pozrela som na Zayna so slzami v očiach.
„Sľúbil som ti to.“ Mykol plecom a išiel ďalej. Cheryl ku mne pribehla a objala ma. Potom ma objali aj ostatný.   

„Toto bola tvoja práca?“ štuchla som do Louisa.  Žmurkol na mňa jedným očkom a podal mi pohárik s vodkou.  Štrngla som si zo všetkými a vypila to na ex. Zayn ma pobozkal na líce a začali sme sa baviť.  Pretancovala som viac ako sedela a alkohol tak vyprchával. Dala som si dole sako a išli na parket so Cheryl.  Toto už bol poriadne sexy tanec. Všimla som si Zayna a Liama ako žiadavo pozerali. So Cheryl sme sa zasmiali a pokračovali.  Pridala sa Aj Jane a skoro všetci nás sledovali. Vyzula som si topánky a zahodila som ich preč.  Zobrala som chalanovi z rúk dvojité vodky a naraz vypila.  Pokračovala som v tanci ďalej.  Začal sa tvoriť malý kruh a mne sa to páčilo. Zobrala som si ďalší poháriky od cudzinca a pila ďalej.  Išla okolo čašníčka tak som jej zobrala fľašu. Toto je ešte lepšia oslava ako pred rokom. Teraz tu sú všetci kvôli mne.  A zabávajú sa na môj účet. Senzačné.  Vytiahla som na parket aj Zayna a bolo to medzi nami na tento lebo parket bol plný. Lepila som sa na neho.  Objala som ho okolo krku a pobozkala som ho.  Táto noc bude ešte divoká.
NEW! :D Takže ako prvé. Neviem koľko bude mať ešte príbeh častí ale do 10 určite sa zmestím. Takže tiež sa blíži koniec. Ďalšia časť bude divoká ako som napísala na koniec. teda ak chcete. Takže chcem vaše KOMENTY na Ellie a Zayna no a na oslavu. Posledná časť kde si užijú a prídu problémy, ktoré sa vám asi nebudú páčiť ;) Ale mne áno a teším sa na to!!! :D :D 
Takže KOMENTUJTE !!!!! 
HOPE YOU LIKE IT ♥  

2 komentáre:

  1. Je to super :) tesim sa aj na problemy....btw mohla by si dat aj dievca z telefonnnej budky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prosim hlavne nech ďalších častiach nik neumtie...
    Ale táto časť je dokonalá aj ja chcem takú oslavu

    OdpovedaťOdstrániť