nedeľa 5. januára 2014

Help Me!

Parfum
Zayn POV
Rýchlo som vypol budík čo som mala nastavený na 5 hodinu ráno.  Ellie spala blízko pri mne a objímala ma. Opatrne som jej dal ruku preč . pomrvila sa a dala na druhú stranu. Postavil som sa a zobral som si džiny a čierne tričko s krátkymi rukávmi.  Vošiel som do kúpeľne a opláchol som si tvár zimnou vodou na prebratie.  Vyčistil som si poriadne vlasy a obliekol som sa. Upravil som si vlasy ako každý deň  a bol som hotový.  Vošiel som potichu do izby a zobral som si mobil a peňaženku. Vyšiel som z izby a vybehol do kancelárie.  Hrabal som v šuplíkoch až som to nakoniec našiel. Obchodovanie s drogami v mojom mene a dlh voči mne.  Dlh je ešte normálka ale v mojom mene predávať drogy tak nepatrne to je nemožné.  To sa nikdy nestalo a nestane. Teraz idem očistiť svoje meno.  Zišiel som na prízemie a zobral som si kožienku a obul sa. Zobral kľúče a odišiel. Naštartoval som auto a išiel som najprv po Liama. 

 „Zayn prosím. Ja to ľutujem a priznám sa len ma nezabi.“ Kľačal na zemi Dan.
„Tak to ti radím. Tam to bude lepší trest ako by som ťa odstránil. Len by som ti to uľahčil. Ja nie som taký dobrý a ty to vieš.“  Kopol som ho do brucha.
„Ideme.“ Zdvihol ho Liam a ťahal ho z garáže do  auta.  Hodil ho na zadné sedadla a sadol si ku nemu. Naštartoval som a vyrazil som na stanicu.  
Cesta bola tichá. Zastavil som a vypol som motor. Liam ho držal a vytiahol ho z auta tak že skoro spadol.  Išli sme dnu aj z dôkazmi. Vbehol som dnu a každý na mňa pohoršene pozrel.  Ignoroval som ich a išiel som do kancelárie šéfa. Zabuchol som za Liamom dvere a hodil mu na stôl papiere.
„Ste až moc sprostý že neviete vyriešiť jeden podrbaný prípad??!“  buchol som po stole.
„Prosím?“ postavil sa.
„Tuto mladý pán totižto obchodoval pod mojim  menom lebo ma chcel pošpiniť a ku tomu mi dlží peniaze čo som mu požičal.“  Mal som chuť udrieť toho bastarda ale ovládol som sa a zaťal som päsť.
„Ako to viete?“ pozrel na neho.
„Tie papiere som tu nehodil zo srandy.“ Zazrel som na neho. Začal ich čítať a potom si chytil golier košele a uvoľnil si kravatu.
„Tak to bude potom nedorozumenie.“  Povedal už pokojne až bojazlivo. „Ospravedlňujem sa pán Malik.“
 „Tak to máte pravdu. Nenašijete na mňa žiadnu špinu. Nepodarí sa to ani vám a ani takým zasranom. Som obchodník ale nie s drogami. Mám firmy na látky a mramory. Nepotrebujem toto.“  V meste som známi takto. Vedia že som sviňa a preto sa aj boja. Vždy odhalím pravdu a teraz nemôže potvrdiť fakt, ktorý vypustil že som skutočne mafián.
„To sa vám nepodarí.“  Zavrčal som na neho. „Takže to vyriešte!“  skríkol som keď som otvoril dvere.
 Žily na spánkoch a na krku určite nechýbali lebo som mal nervy na krajíčku. Všetci boli povrchný keď som prišiel. Teraz sú všetci na stoličkách so sklonenými hlavami a boja sa na mňa pozrieť.  Buchol som dverami a sklo na nich sa rozbilo. Nastúpil som do auta a rátal do 10 s hlbokými nádychmi a výdychmi.
***
Prišiel som domov okolo 9 čo znamenalo že Ellie tu už nebude. Vybehol som do kancelárie a Liam za mnou. Zatvoril dvere radšej on lebo aj tie by boli pokazené.
„Už sa upokoj je to vyriešené.“ Zhúkol do mňa.
„Toto neprestane. Bude pátrať ďalej. Volaj Bobovi nech sa na čas vzdiali z Londýna.“  Sadol som si do kresla a hľadal nejaké papiere, ktoré potrebujem ukryť.
„Ak sa do toto pustia tí vyšší som v riti.“ Skríkol som.
„Je to vyriešené a už sa v tom podľa mňa nebudú šprtať.“ Povedal pokojne Liam. „Si spontánny. Upokoj sa.“  Sadol si na sedačku.
„Aj tak mu radšej zavolaj.“ Pozrel som na neho bokom. Vyložil som si ľavý členok na pravé stehno a podupkával ňou. 
„Čau Zayn.“  Navštívil ma Austin.
„Čau. Mám prácu.“ Odfrkol som.
„Vidím. Iba ťa chcem pozvať niekde von večer. Môj otec mi dal nejaký odkaz, ktorý musíme riešiť osobne. Aby to nebolo nápadné niekde von.“  Nadvihol obočie.
„Fajn. Večer o 8 v Cool clube. Maj sa.“  Doslova som ho vyhodil.  

Ellie POV
Sedela som v kancelárii a podpisovala papiere, ktoré priniesla sekretárka. Zobrala ich a odišla. Oprela som sa o operadlo a zobrala som do rúk mobil. Chcela som vytočiť Zayna a ale dnu vpáli Louis. Pohoršene som na neho pozrela. Zatvoril dvere a zaklopal.
„Veľmi vtipné.“  Zamračila som sa.
„Je tu Dávid.“  Povedal trocha vyplašene.
„Prečo sa tak správaš keď tu je?“  postavila som sa.
„Je s Nórska. Známi obchodník. Ma svoje kontakty.  Jeho ľudia prídu a ja po firme.“  Sadol si a dýchal.
„Som tu ja ty somár.“ Zasmiala som sa. „Zavolaj.“  Skovala som mobil do tašky a čakala na neho.  „A ešte mi o ňom všetko zisti.“ Povedala som vo dverách.
„Chceš o mne vedieť podrobné informácie?“ vošiel dnu a Louis zmizol. Nevedela som že je taký bojko v tomto ohľade. 
„Tak sa ma na to spýtaj osobne.“ Sadol si. Ja som sa postavila a prešla ku skrini kde sú papiere.
„Nehovorila som o tebe. Myslela som jedného zamestnanca.“  Zobrala som nejaké papiere a chcela zahrať že mám veľa práce.
„Neprišiel som kvôli obchodu. Chcem ťa opäť pozvať na večeru. Spoznať ťa.“ Usmial sa.
„Včera som to vysvetlila hádam jasne. Mám priateľa a bez neho nepôjdem nikde.“  Sadla som si na svoje miesto.
„A ako kamarát?“  nadvihol obočie.
„No.. eh.“ Odkašľala som si. „Potom môžem prísť aj s mojim priateľom.“  Pozrela som na neho.
„Fajn. Tak na 100%?“ postavil sa.
„Áno.“ Prikývla som.
„Tam kde včera o 8.“ Usmial sa a odišiel.  Vydýchla som si a čakala kedy vpáli dnu Louis. Bol tu o minútu.
„Kde je Zayn?“ postavila som sa.
„Má prácu s Liamom.“  Mykol plecom.
„Zohnaj mi ho a hneď.“  Povedala som trošku nahnevane.
„Keď pracuje nedvíha.“  Stisol pery do úzkej čiary.
„LOUIS!“ skríkla som. Odišiel a dúfam že robil to čo som mu povedala.
***
Obliekla som si šaty. Vrch biely korzetový bez ramienok a sukňa od pásu nadol dlhá oranžovo neónovej farby.  Dala som si zlatú retiazku na krk a nasadila biele hodinky Channel.  Obula som čierne topánky na opätku odhalená špička.  Stále som volala Zaynovi ale neozýval. Bože prečo som to len robila?! Nemala som nič sľúbiť. Sadla som si na posteľ.  Bolo 7:45. Ešte som nebola hotová. Stále som volala Zaynovi ale on nedvíhal. Už dva dni som s ním nebola iba v noci a to sme spali. Dnu vbehla Diara.

„Už odchádzaš Ellie?“ posadila sa ku mne.
„Asi nejdem nikde.“ 
„Takže budeme spolu pozerať a potom pôjdeš so mnou spať Ellie?“ zaiskrilo sa jej v očiach.
„Asi áno Diara.“  Pohladila som ju po vlasoch a pobozkala som ju do vlasov.
„Moja nová izba je fantastická. Budeš spať pri mne Ellie?“ pozrela na mňa.
„Môžem.“ Usmiala som sa.  „Som rada že sa ti páči.“  Začala som ju štekliť.  Smiala sa na celú izbu a ja s ňou. 
„Prezlečie sa dobre? Počkaj ma dole.“  Usmiala som sa na ňu. „Dobre Ellie.“ Vyskočila na nohy a odišla.
Začal mi zvoniť mobil. Neznáme.  Zdvihla som to.  „Áno?“ ozvala som sa.
„Ellie. Meškáš.“  Ozvalo sa na druhej strane.
„Dávid?“  povedala som prekvapene.
„Uhádla si. Sľúbila si mi to a musíš to dodržať.“  Povedal mierne nahnevane.
„Niečo mi do toho vošlo. Nemôže to počkať?“  začala som sa prechádzať  po izbe.
„NIE!“ zložil. Nahnevane som na pozerala na mobil. Pozrela som sa do zrkadla. Nemala som čas. Nebude mi rozkazovať. Teraz uvidí kto som naozaj!  Vlasy som dala do vrkoča a na oči som dala iba špirálu. Zobrala som kľúče a zišla som dole.
„Diara zlatko.  Prídem ešte skôr ako pôjdeš spať.“ Nakukla som do obývačky.
„Dobre. Počkám ťa Ellie.“  Zavesila sa na operadlo sedačky a usmiala sa. Poslala som jej pusu a čo najrýchlejšie som dobehla ku autu. Nastúpila som a vyrazila plnou rýchlosťou do reštaurácie.  Zastavila som pred vchodom a vošla som dnu. Nik ma nezastavil aj keď sa snažili. Sadla som si za stôl.
„Nebudeš mi kričať do mobilu!“ zavrčala som.
„Čo si dáš ako predjedlo.“ Ignoroval to čo som povedala.
„Nič. Prišla som povedať že nebudeš po mne húkať. Už žiadna večera. Maj sa.“  Postavila som sa ale chcela som odísť.
„Kam si myslíš že ideš?“  chytil ma za lakeť a bol kúsok od mojej tváre.
„Urobil som ti veľkú zákazku a môžem ju aj vrátiť a tvoja firma skrachuje.“  Zasyčal.
„Je mi to jedno. Nie si jediný zákazník. Nezahrávaj sa so mnou!“  snažila som sa vytrhnúť z jeho zovretia ale stisol ma viac a už som len cítila jeho odporné pery na mojich. Snažil sa vniknúť dnu ale nepustila som ho.  Rukou som prešla po jeho hrudi na krk a stlačil hltan. Hneď sa odtiahol.
„Si mŕtvy!“ dala som mu facku a odišla som.  Vybehla som sa ulicu a rovno si odpľula na zem. Nastúpila som do auta a vyrazila som domou.

 Auto som nechala v garáži a vystúpila som. Zamkla som ju a išla som ku dverám pomalou chôdzou.  Zazvonil som tri krát po sebe. Otvorila mi opatrovateľka.
„Môžeš ísť domov. Ja sa o ňu postarám.“ Usmiala som sa na ňu.
„Ďakujem. Dobrú noc.“ 
Zobrala si tašku a bundu. Obula sa a ja som za ňou zatvorila dvere.  Vyšla som do izby kde som sa vyzula. Šaty som dala dole. Obliekla som si biele šortky a voľné čierne tričko. Obula som si biele papuče a zišla som dole. Sadla som si ku Diare. Ľahla si na moje kolená a pozerala ďalej telku. Hladkala som ju po vlasoch a premýšľala nad tým čo sa stalo v reštaurácii. Ešte si to odpiká ale čo sa stalo so Zaynom?
Zobrala som Diaru na ruky a odniesla som ju do jej izby. Uložila som ju do postele a prikryla. Pobozkala som ju na čelo a išla som naspäť dole vypnúť televízor.  Vypla som ho a vchodové dvere sa otvorili. Položila som ovládač na stolík a išla som sa pozrieť. Bol tam Zayn a vyzúval sa. Otočil sa ku mne a usmial sa.
„Prečo sa mi neozývaš?“ opýtala som sa ho.
„Prepáč. Mal som tichý a keď pracujem nedvíham.“ Podišiel ku mne a pobozkal ma na pery. Cítila som zvláštnu chuť. Zmiešanú.
„Prepáč.“ Objal ma a do nosa mi udrela vôňa parfumu ako včera v noci keď som prišla. To nie je môj parfum. Včera som bola unavená a nedávala som tom pozornosť ale teraz som si istá. Ja taký sladký parfum nepoužívam.
„V pohode. Sľúbila som Diare že budem spať pri nej. Dobrú noc.“ Chcel ma pobozkať znova a le dala som hlavu na bok a pobozkal ma na líce.
„Si v poriadku?“ pozrel na mňa.
„Iste.“ Pousmiala som sa a vyšla som rýchlo do izby. Z izby som si zobrala mobil a utiekla som do izby. Zamkla som a sadla som si na zem. Vytočila som Louisa. 
„No?“ zdvihol.
„Louis. Zajtra neprídem. Postaraj sa tam o to.“  Nadýchla som sa.
„Si ok?“ znel rozospato.
„Áno. Iba opatrovateľka má voľno tak ostanem pri Diare. Dobrú noc.“ Postavila som sa.

„Tak fajn. Dobrú.“  Zložil. Položila som mobil na stolík pri posteli a ľahla som si ku Diare.  Pomrvila sa do klbka a spala ďalej. Zatvorila som oči aj keď som nemohla spať. Celá noc bude hrozná. Už to viem.

NEW! :D Tak a je to tu. :D :D začína to. Ďalšia časť bude tvrdá. Chcem vaše názory na Zayna, prečo je stále tak dlho preč( No stále. 2 dni) a prečo tak vonia. Ellie a na Dávida. Bude robiš podľa vás ešte nejaký neporiadok medzi nimi?? :D 
P.S. Mrzí ma že už tu je iba jeden KOMENT a ani to nie. Už sa vám to nepáči??  
P.SS. Dievča z tel. búdky ma 3 KOMENTY ak ešte dnes bude mať 6+ pridám aj tú časť dnes ;) Tak ŠUP ŠUP!! :D 
HOPE U LIKE IT ♥ 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára