utorok 7. januára 2014

Help Me!

Na začiatok menší príhovor/ oznam alebo nazvite to ako chcete :D Zapojila som sa do súťaže na tomto blogu OneDirectionStory. AK píšete zapojte sa ja vy. Poslala som tam jednodielovku čo som dnes napísala. keď bude pridaná pošlem vám na ňu link a prosím prečítajte si ju. Určite si prečítajte aj ostatné ;) ja urobím tak aj ja. Moc si nefandím lebo tam budú baby určite lepšie. :) Možno ju potom pridám aj sem tú jednodielovku..... teraz príbeh :D Časť som včera pridala ale vôbec sa mi nepíčila. Možno ste ju čítali. o hodinu som ju na to hneď zmazala. takže vám pridávam novú opravenú časť. 

Let me go
Po dlhej dobe som varila. Bolo 5 hodín. Pripravila som stôl s pomocou Diari. Do pohára som si naliala červené víno a pri šporáku som popíjala.  Potom som naliala do pohárov na stole a naložila na taniere jedlo. 
„Zayn!“ skríkla Diara. Pousmiala som sa nad tým s akým nadšením to skríkla. 
„Ahoj zlatko.“ Prišiel do kuchyne.
„Ahoj.“ Podišla som ku nemu a objala som sa. Zhlboka som sa nadýchla. Znova ten parfum.  Už celý týždeň ho cítim. Zakaždým keď ho objímem znova ta istá vôňa.  Odtiahla som sa od neho a sadla som si za stôl. Pribehla tu Diara a sadla si ku mne. Zayn sedel oproti mne a ako jedol tak ma pozoroval. Zobrala som víno a celý pohár som vypila akoby to bola voda.  Postavila som sa  a môj tanier som dala do umývačky riadu. Oprela som sa o linku a pozerala pred seba.
„Ďakujem Ellie.“  Otočila sa ku mne Diara.
„Chutilo ti?“ usmiala som sa. 
„Bolo to perfektné Ellie.“ Zachichotala sa a utiekla preč. Zobrala som tanier jej a aj Zaynov. 
„Ešte som nedojedol.“  Povedal prekvapene. Zvyšok jedla som dala do drvičky a potom do umývačky taniere.
„Už áno.“  Podišla som ku stolu a začala som ho ukladať. Zobrala som mu aj pohár a poukladala všetko špinavé do umývačky.
„Si v poriadku baby?“ zatvorila som surovo dvere na umývačke a zapla som ju.
„Ty mi povedz.“ Obišla som ho a zobrala som fľašu vína a zahodila do koša. Asi sa rozbila lebo som ju pustila s vysokej výšky.
„No tak.“  Chytil ma za boky a otočil ku mne.
„Celý týždeň chodíš neskoro. Iba dnes sa stala výnimka.“  Dala som mu ruky preč.
„Mám prácu.“ Otočila som sa ku nemu.
Zazvonil zvonček. Išla som otvoriť. Nikto tu nebol. Zamračila som sa. Vyšla som von a rozhliadla som sa okolo. Pod mojimi nohami niečo zašušťalo.  Sklonila som hlavu. Bola to žltá obálka. Zdvihla som a vrátila som sa do domu.  Nohou som zatvorila dvere a išla do obývačky. Zastala som pri sedačke a otvorila som ju.  Jej obsah tvorili fotky. Bol na nich Zayn ako sedí v bare a zabáva sa. Okolo neho sú ženy ako sa ho dotýkajú zatiaľ čo on sa smeje.  Na druhej bola žena a bozkávala ho na líci. Pozrela som na ďalšiu. Boli vonku. Zayn bol otočený chrbtom. Žena ho objímala okolo pása. Na každej bola ta istá alebo občas aj iná a objímali ho všetky pre barom.  Takže 14 žien a mal inú alebo tú istú? Chytila som si ústa aby som zadržala vzlyky. Slzy som zastaviť nedokázala. Podala na vrchnú fotku a pomaly sa rozmazávala.
„Ellie?“ ozval sa opatrne Zayn.  Pozerala som na neho cez mihalnice.
„Stále tvrdíš že pracuješ tak dlho?“  môj hlas sa mi triasol.
„Áno lebo to je pravda.“ Začal ku mne kráčať.
„V baroch? Pri tom ti pomáhajú ženy?“ zdvihla som hlavu. Šepkala som takmer bez hlasu. Mlčal.
„Zayn no tak.“ Povedala som s nádychom.
„Dobre. po práci som išiel do baru aj s chalanmi ale iba na pár minút.“
„A to ti stačilo aby si sa vyspal s druhou.“ Pozrela som na fotku a chcela som umrieť za to ako slepo som mu dôverovala.
„So žiadnou som nebol v posteli.“ Protirečil.
„Zayn prosím už mi neklam. Mám tu fotky, ktoré neukazujú čo hovoríš.“  Začala som kričať. Zobral mi fotky a začal sa mračiť.
„Ellie, sú to kurvy, ktoré sa mi ponúkali. Ja som so žiadnou nič nemal.“ Bol pri mne.
„Nevyzerá to tak.“ Otočila som sa mu chrbtom.
„Prisahám.“  Pošepkal mi pri uchu a cítila som jeho dych na pokožke. Pokrútila som hlavou a išla som preč.
„Povedz že mi veríš.“ Jeho zúfalý pohľad ma lákal. Chcela som pobozkať jeho trasľavé pery.  Lákala ma ich chuť. NIE! Nemôžem. Podviedol ma a nie len raz s jednou. To by  som mu možno ešte odpustila. Ale celé dva týždne a skoro každý deň iná? Neprípustné.
„Nemôžem Zayn.“  Pozrela som do stropu aby som skovala slzy a potom zase na neho.  Obišla som ho a vybehla som do izby. Zobrala som si pár veci a doklady.  Mala som to všetko vo veľkej taške cez plece. Vyšla som na chodbu. Zayn kráčal do izby. Zdvihol hlavu a zastal.
„Ellie!“ zamračil sa. Pokračovala som v ceste a vošla do izby Diari.
„Princezná ideme na výlet.“  Utrela som si slzy a pousmiala som sa.
„Super.“ Vyskočila na nohy. Do ruksaka som jej tiež zbalila iba to dôležité.
„Utekaj sa obuť.  Zoberiem špunta.“  Pohladila som ju po tvári. Otočila sa a otiekla. Chytila som Špunta na ruky a pobozkala ho na hlavu. Oprela som o neho hlavu a rozplakala som sa.
„Prečo to muselo takto dopadnúť.“ Pošepkala som. Oblízal mi slzy a štekol. Vyšla som z izby a kráčala dole. V predsieni obúval Zayn Diaru.
„Budeš mi chýbať. Ale čoskoro budeme doma Zayn.“ Povedala a objala ho.  On ju zdvihol na ruky a stisol.
„Však budeme skoro doma Ellie?“ opýtala sa keď ma zbadala. Nič som jej nepovedala.
„Nemusíš plakať Zayn.“ Pozrela na neho.  Zatvorila som oči a rozplakala som sa aj ja.  Utierala mu slzy. Položil j na zem.
„Utekaj do auta Diara.“  Prikývla a aj so Špuntom zmizla von.
„Ellie prečo mi to robíš?“ otočil sa ku mne.
„Keď dopracuješ príď za mnou s pravdou.“ Pozrela som na prsteň a chytila som ho.
„Ellie nie. Prosím ostaň. Ver mi. Nepodviedol by som ťa veď ťa milujem.“  Objal ma. Ruky som položila na jeho hruď a odtiahla som ho od seba.
 „Zayn. Každý deň keď si prišiel domov a objal mi ma cítila som ten odporný parfum. Prišiel si neskoro myslel si, si že spím ale nebolo to tak. Znova som cítila tu vôňu.  “ Dala som dole  prsteň.
„Nechaj ma ísť.“ Zobrala som mu ruku a dala do nej prsteň. Pozrel na mňa a slzy mu stekali po tvári.
„Pred tým kým som ťa nepoznal nevedel som čo je to láska, bolesť, strata, smútok, slzy. Nemal som žiadne city. Ty si mi to ukázala a teraz mi aj ukazuješ ako to bolí. Nerob mi to prosím.“  Pozeral na mňa.

„Ak tu ostanem budeme trpieť viac. Zbohom Zayn.“  Posledný pohľad. Posledný krát cítim jeho vôňu. Posledný krát som pri ňom. Už nikdy ho nepobozkám a neprivítam alebo naopak. Ako som ho obišla dotkla som sa jeho tela a mne ako vždy naskočili zimomriavky. Obula som sa a rýchlo som odišla. Vchodové dvere ostali otvorené.  Otočila som sa. Stál v nik Zayn a pozeral na mňa. Už som ho nevidela lebo som odbočila doľava. Nastúpila som do auta a naštartovala som.  

TAK opravená úplne inakšia ako bola tá včerajšia hrúza :D :D Chcem vaše názory. Na Ellie. bolo správne že odišla? Na Zayna. Mal niečo s tými ženami na fotkách?? Čo si o tom myslíte ale úprimne. ;) 
HOPE YOU LIKE IT ♥
P.S. Už vám Dievča z tel. búdky omrzelo? chcem aby ste splnili podmienku. už len 2 komenty. Je to tak veľa? myslím že nie. Prosím Carrotky splňte to. Ak to bude ešte dnes tak dnes bude aj časť...
LOVE YA! ♥ 

1 komentár:

  1. tato sa mi paci viac :D mysim ze ellie urobila dobre ...bojuje za prava yien :P lol robim si srandu
    btw bude aj dievca z telefonnej budky? :)

    OdpovedaťOdstrániť