utorok 14. januára 2014

Help Me!

Bojím sa
Na druhý deň
 Sedeli sme v aute v tmavej uličke. Je 10 PM a so Zaynom sledujeme celé dva dni Dávida. Teraz je už vyše dvoch hodín v byte. Oprela som sa o sedadlo.
„Môžeš si pospať.“ Pozreli sme na seba.  
„Nie.“ Pokrútila som hlavou. Pozrela som von oknom a pousmiala som sa ako sa o mňa stará.
„Rozmýšľal som že sa vrátim na čas do rodného mesta.“  Povedal po chvíli.
„A čo ti v tom bráni?“ otočila som sa ku nemu.
„Rozmýšľal som nad tým už dlhšie. Chcel som tam ísť s tebou  ale akosi sa to pokazilo a teraz tu je ešte Dávid.“  Pozrel pred seba. Ja tiež a nevedela som čo na to povedať. On ma chcel zobrať do jeho rodného mesta? Ku svojej rodine? Vážne? Preboha!
„Ale asi je dobré že som nešiel. Otec by ma určite neprijal.“  Odkašľal si.
„Nemôžeš to vedieť keď si to neskúsil.“ Pozrela som na neho.
„Bojím sa.“ Mykol plecom.
„Ale no tak Zayn Malik sa bojí?“ podpichla som ho.
„Áno. Bojím sa. Bál som sa aj toho že ťa.... to je jedno.“ Odmlčal sa a popravil sa na sedadle.
„Aj ja sa bojím hocičoho.“ Priznala som sa. „Napríklad. Bála som sa keď som bola Dada a hrala som sa na niečo  čo som nebola. Bála som sa že stratím te...“ nadýchla som a nedohovorila som.
„Všetko sa zmení v stotine sekundy.“  Riekol.
„Áno.“ Súhlasila som s ním.  Pozerala som na kapotu auta a premýšľala nad posledným rokom a nad všetkým čo sa udialo.
„Pozri.“  Prerušil ma z mojich myšlienok. Zdvihla som hlavu a videla Dávida ako vychádza z bytovky. Nasadol do auta a naštartoval. Po chvíli vyrazil za ním aj Zayn a sledovali sme ho ku nejakej budove, ktorá vyzerala luxusne.  Vystúpil a my tiež.  Zayn ma zastavil keď zbadal ako sa s niekým víta.
„Však to nie je Austin?“ zavrčal.  Mal predo mnou vystrčenú ruku a prstami sa dotýkal môjho boka. Chytila som mu ju a stlačila aby sa upokojil. Cez telo mi začalo vysielať príjemné teplo a nechcela som ho pustiť. Nereagovala som Dávida a Austina ale iba jeho teplú ruku. 
„Poď.“ Stlačil mi ju aj on.
Vyšli sme na parkovisko a kráčali ku ním. Otočila sa ku nám a Austin utiekol. Zastali sme pri Dávidovi. Otáčala som sa za Austinom.  Vytiahla som mobil a postavila sa za Zayna.
„Austin utiekol. Choď za ním.“  Napísala som správu Niallovi. Skovala som mobil a vystrčila som sa.
„Ahoj.“ Usmial sa na mňa.
„Takže ty si ten zlodej?“  opýtal sa Zayn. Je vždy priami a nehrá sa s ničím. Ak sa mu niečo nezapáči zasiahne inak.  
„Predstav si.“  Zažgeril sa.
„Porozprávame sa!“ chytil ho Zayn za golier mikiny a začal ho ťahať preč. Pozerala som na neho. Asi ma potrebovať nebude lebo sa za mnou neobzrel.  Dala som ruky do vrecka a našla som v nich Zaynove kľúče od auta? Kedy? A Ako?? Pozerala som na nich a potom som sa rozbehla ku autu. Hneď som vytočila Nialla a naštartovala som motor.
„Ide do baru Fire.“  Oznámil hneď.
„To je o je neďaleko asi jeden blok. hneď som tam“ zložila som a vyštartovala. Bola som tam do 5 minút. Zaparkovala som asi 15 metrov od baru.  Austin bol oproti baru a telefonoval. Počkať ide tu aj Dávid a Zayn. Vchádzali do baru. Zobrala som zbraň a vystúpila som von. Zamkla som auto. Kľúče som skovala pod auto.  Hľadala som niekde Nialla ale to bude asi márne. Išla som popri autá a pozorovala Austina. Otočil sa a ja som sa skovala za auto.  Stále som ho mala na očiach. Prešiel na druhú stranu a niekde do uličky. Išla som za ním. Keď za ňou prešiel odbočil doprava. Išla som presne za ním.  Bol za budovou a čakali ho nejaké baby.  Privítal sa s nimi a niečo si hrkútali. Skovala som sa za plechový kôš aby som bola bližšie pri nich. Hovorili dosť hlasno takže nebol problém.
„Proste tam choďte. Sedí pri Dávidovi a otravujte ho. To je všetko. Bozkávajte ho a neviem čo všetko. My zatiaľ urobíme svoju prácu.“  Zamračila som sa  a nakukla som ku ním. Podával im peniaze a oni zmizli dverami dnu.  Jeho úsmev bol nepriehľadný. Išiel tu. Veď ty teraz uvidíš ty sukin syn!!!  Postavila som sa a pozrela som sa pred neho.  Zastal a pozeral sa dookola. Zasmiala som sa.
„Už neutečieš!“  išla som ku nemu.
„Prišla si na moje tajomstvo gratulujem. Bol to celkom vtipný pohľad na teba ako veríš tím fotkám.“  Zasmial sa.  Zastala som a spomenula som si čo robil pred malou chvíľou.  Preboha to on to všetko našil a klamal mi. Zayn mi hovoril PRAVDU! Chlapec teraz si ma poriadne nasral!!!
„Prečo?!“  zasyčala som.
„Milujem ťa.“  Povedal pokojne. „Chcel som ťa od neho oddeliť aby si sa pridala ku mne. Dávid pracuje pre mňa. Získal by firmu a ty by si pracovala pre mňa. Boli by sme spolu a postupom času by si bola moja úplne.“   Prišiel ku mne.
„Rád snívaš.“ Zdvihla som ruku až že ho udriem ale chytil mi ju.  Kopla som ho do kolena a vrazila som mu medzi oči. Urobil krok dozadu a pustil mi ruku.
„Dva mesiace som trpela zbytočne?!!“ kopla som hu do brucha.
„Vidieť ťa šťastnú s nikým iným. Pocit že ja ťa nemôžem urobiť šťastnou ja. Je to neznesiteľné. Odporný pocit. Aj ja som chcel dostať šancu a iný nápad ako tento neexistoval!! Vidieť ťa šťastnú s ním. Trpieť za to že si ho máš zobrať!“ začal kričať.
„Nezískal by si ma aj tak. Zničil si mi vzťah. Myslela som si že ti môžem veriť. Neverila som mu neprávom. Bol mi v jednom smere odporný a to iba kvôli tebe a všetko to bolo NEPRÁVOM!  Vieš prečo? Lebo ja ho MILUJEM!!“ kričala som.
S chlapčenskou bezočivosťou dupol nohou.  „Ale ja to neberiem!“
„A čo neberieš?! Bol si pre mňa veľmi dobrý kamarát. Klesol si u mňa na plnej čiare a nič ti nepomôže to zmeniť!“ vytiahla som zbraň a namierila som to na jeho hruď.
„Zastrelíš ma? Zastrelíš mňa zastrelia Zayna! Ak ťa nebudem mať ja nebude ťa mať ani on!“  zasmial sa strašidelným spôsobom.  Strelila som vedľa.
„Buď ticho!“ do oči sa mi tlačili slzy.
„No tak Ellie urob to! Zastreľ ma! Tvojho kamaráta.“  Urobil krok ku mne.   Krútila som hlavou. Prečo to nedokážem?!
„Ellie ja sa o to postarám.“  Pri mne sa zjavil Niall a dal mi ruku so zbraňou dole ku telu.

„Ja nebudem váhať.“ Pozrel na neho.  Oblízala som si pery a rozbehla som sa do baru.  Bola tam nejaká gorila ale ja som vošla poza ňu. Všimol si ma ale nič ma nezastavilo.  Pribehla som ku Zaynovi pri ktorom boli tie štetky.  Otočila som hlavu na bok kde ho fotil Dávid. Sukin syn!

NEW! :D Tak nejak sa to všetko odhalilo. No bude tu ešte jedno prekvapenie a strata. Bohužiaľ? Kto bude ďalší zlý a kto ..... kto zomrie?? :D Chcem vaše názory ako vždy na Ellie a Zayna. Na ich rozhovor. A aj na ostatných. 
HOPE YOU LIKE IT ♥ 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára