streda 1. januára 2014

Help Me!

Spoločný deň
Tyrkysové džiny biele tričko na ramienka a na to tyrkysové sako. Zapla som gombík na páse. Obula som si biele topánky s platformou. Vlasy som mala rovné a rozpustené. Prehrebla som si ich a vyšla som z izby. Cestou do Zaynovej kancelárie som si na oči dala okuliare s bielym rámom.  Zaklopala som a otvorila som dvere. Zayn zdvihol hlavu od papierov a celú si ma premeral.
„Generálna riaditeľka a vyšitá.“ Postavil sa a podišiel ku mne. Chytil mi boky a jemne mi ich stlačil.
Usmiala som sa. „Ďakujem.“  Pomaly sa ku mne nahol a obtrel sa perami o moje. Ja som jednu ruku vplietla do jeho vlasov a pritisla ku sebe a by mi dal poriadny bozk. Jeho mäkké a teplé pery sa spojili s mojimi. Vyžadovala som si poriadne bozky. Žiadala som ich mojou nedočkavosťou a drsnosťou. Odtiahla som sa a oblízala som si pery. Dal mi dole okuliare a pozeral mi hlboko do očí.
„Žiadna sa ti nevyrovná.“  Zahryzol si do spodnej pery a potom ju  našpúlil.
„Tak ako tebe žiadny iný.“ Pošepkala som a znova som ho pobozkala.  Zahryzla som mu do spodnej pery a potiahla. Naše jazyky boji ako jeden obalil moje pery svojimi . odtiahla som sa a cúvala som dozadu.
„Ak tu budem dlhšie nebude to dobre.“ Zahryzla som si do pery.
„To by bolo super.“ Provokoval.
„Milujem ťa.“  Poslala som mu pusu a utekala som dole.
***
Vystúpila som z auta a zamkla som ho. Kľúče som skovala do kabelky a zhlboka dýchala. Zastavila som pred dverami kým sa otvorili. Posledný výdych a s odhodlaním som vošla dnu. Všetci sa otočili mojim smerom a pozorovali ma. Išla som cez celú dĺžku haly až ku výťahu a užívala si to ako ma pozorujú. Ak si myslia že sme firmu ukradli fajn. Budem odporná ako oni. Vošla  som do výťahu a stlačila som tlačítko. Výťah sa zatváral stále na mňa pozerala. Dala som si dole okuliare a bola som maximálne povýšenecká.  Dvere sa už zatvorili a výťah sa pohol.  Ako som išla do kancelárie tiež ma pozorovali. Vošla som dnu a zatvorila som dvere. Otočila som sa ku stolu kde sedel Louis.
„Ahoj.“ Usmiala som sa.
„Ahoj.“ Postavil sa.  Sadla som si do kresla.
„Budeš dávať na mňa pozor?“ nadvihla som obočie.
„Idem ti ukázať čo je tvoja práca a chcem vidieť ako zbuzeruješ prvého zamestnanca lebo neprevzal objednávku.“ Doširoka sa usmial.
„Aha.“ Oprela som sa. „Už mať byť zlá?“
„Nebudeš zlá. Robíš si svoju prácu. Ray prácu nechal na Hannah a takto to dopadlo.“  Mykol plecom.
„Takže tak. Preto ma nemajú radi lebo tu šéfovala Hannah. Idem na to.“ Postavila som sa.  „Kam ideme?“ pozrela som na neho.  
Išiel preč  a ja za ním. Išli sme po schodoch a poschodie nižšie. Zastavili sme pred dverami a bez klopania sme vošli dnu. Sedel tu muž a vôbec si nás nevšímal.
„Som tu prvý deň a už sú problémy?“  nadvihla som obočie. Iba po mne zazrel a potom sa zase venoval laptopu. Podišla som ku jeho stolu.
„Prečo sa nepracuje tak ako sa má?“ opýtala som sa ešte pokojne.
„Prečo sa kradne cudzie?“ zavrčal. Prehltla som. Ani nezareagoval a palce na klávesnici mal pricviknuté obrazovkou. Skríkol ako sa zľakol. Tlačila som viac na jeho prsty a jeho tvár sa krivila od bolesti.
„Ak sa nebude robiť všetko tak ako má neručím za seba. Takže ti radím pracovať ako sa patrí lebo skončíš horšie.“ Syčala som ako had.
„Vybav to.“ Hodila som mu papiere do ksichtu a odišla som.  Louis sa začal na chodbe smiať a ja trošku tiež. 
Práca pokračovala tak ako mala a Louis mi vysvetľoval všetko ako sa patrí. Keď sme vošli do nejakej miestnosti robili sa že pracujú aj keď to tak nebolo.  Vošli sme do kancelárie kde majú na starosti aby objednávky sme posielali správne. Zase to bola pretvárka. Kým Louis niečo hovoril ja som ho počúvala  a prechádzala sa okolo ľudí. Zastala som pri jednej žene, ktorá písala nejaké čísla na papier. Bola to zmluva o výpovedi.
„Tu sa mám podpísať?“ zobrala som jej pero a podpísala som to. „Škoda že chceš odísť.“ Stisla som pery v úzku čiaru. Louis na mňa pozeral a zadržiaval smiech. Vyšli sme von a ťapli sme si. Vrátili sme sa do kancelárie a pustili sme sa do papierov.
***
Vrátila som sa domov asi okolo 3. Vyzula som sa a vydýchla som si.
„Prišla Ellie.“ Pribehla ku mne Diara. Zdvihla som ju na ruky a pobozkala som ju.
„Ideme von Ellie?“ usmiala sa.
„Ak si už pripravená.“ Nadvihla som obočie. Pustila som ju a ona utekala dole. Obula som si biele tenisky a čakala ju. Zayn pravdepodobne nebol doma. Išla som sa napiť a zobrala som si banán.
„Pôjdeme aj do ZOO?“ počula som Diaru.
„Kam len budeš chcieť princezná.“ Počula som smiech. Zamračila som sa a vošla som do obývačky.  Diara držala za ruku Zayna. Nemal žiadnu prácu? Odhryzla som si z banána a prežúvala.
„Môžeme?“ pozrel na mňa s úsmevom.   Prikývla som lebo som mala stále plnú pusu.

Za druhú ruku som zobrala Diaru za ruku a išli sme všetci spolu. Nastúpili sme do Zaynovho auta a išli sme do mesta zažiť krásny spoločný deň. 
NEW! :D Neviem po akom dlhom čase. ospravedlňujem sa. myslím že ešte nejakých 10 častí a je KONIEC! zajtra máte novú a dlhú! :D Sľubujem. Takže chcem vaše názory na Zayna na Ellie ako šéfku a no ostatné :D 
HOPE YOU LIKE IT ♥ 

2 komentáre:

  1. Waw nechcela by som takú šéfku asi by má z nej vistrelo...a čas je srandovna(dobrom)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. brutálny príbeh zamilovala som si ho .. :D je iný ako ostatné... ostatné sú na jedno kopyto.. :D som rada že som ho našla.. :D a časť je výborná tak ako zvyšné časti.. :) :D a takú šéfku mať tak by ma tiež vystrelo .. :D inak koľko bude mať tento príbeh častí?

    OdpovedaťOdstrániť