piatok 28. júna 2013

Remember Me? 8.

Ďalšia česť Remember Me? Vidím že ho veľa ľudí nečíta. ale hádam raz si ho prečítate viacerý. I Hope You Like It♥ Komebtáre tiež potešia.

Ráno som sa zobudil a bol šťastný že konečne uvidím Bells. Vyšiel som z postele a pobral sa do kúpeľne spraviť rannú hygienu. Potom som otvoril skriňu a vybral som si čisto biele tričko , džiny a biele supry. Zobral som si mobil kľúče a peňaženku. Dal to do vrecka.  A zišiel dole. Išiel som ku Harrymu. V kuchyni bola len Kate. „Dobré ráno Niall“ „Ahoj Kate aj tebe.“ Usmial som sa na ňu  a objal. „Postrážite baby ja idem za Bells.“ „Samozrejme. A Niall Veľa šťastia.“ „Ďakujem.“ Povedal som a chystal sa už ísť ale do kuchyne vošiel Harry a zastavil ma. „Niall kam ideš?“ „Za Bells , prečo?“ „Len tak.“ Usmial sa. „Inač tvoje baby ma včera tak unavili , nedali mi ani oddýchnuť.“ Mykol som plecami. „Si ich obľúbený strýko. No čo ti poviem.“ Vystrel sa hrdo a sadol si za stôl. Poťapkal som ho po ramene a išiel. Vyšiel som ich dverami. Nastúpil som do auta a išiel smer nemocnica. Zaparkoval , vyšiel a zamkol som auto. Vošiel som do nemocnice a išiel ku recepcii. „Dobrý deň , chcel by som vidieť Mrs. Horan!“ „Dobrý deň. Poďte za mnou!“ usmiala sa a zaviedla ku izbe. „Počkajte.“ Zostal som stáť a ona vošla dnu. Zatiaľ som rozmýšľal ako sa budem volať. Nemôžem jej hneď povedať že som jej manžel....
  Pohľad Isabella:
Čítala som si časopis. A pokojne sedela pri okne na sedačke. Niekto zaklopal a vošiel dnu. Bola to sestrička Tania. „Ahoj Tania.“ Pozdravila som ju. „Ahoj Bella. Máš tu návštevu.“ „Prišla Perrie?“ „Nie nejaký muž.“ Kto by mohol prísť. Vždy za mnou chodí len Perrie. Ale bola som zvedavá kto to je. možno to je ten chalan ktorého som videla prvý krát ako som sa prebrala. Ale nebola som si istá. „Tak ho pusť“ usmiala som sa na ňu a postavila sa. Časopis som položila na stolík a dnu vošiel muž. Bol to on. Srdce sa mi rozbúchalo ako ešte nikdy za celé 4 týždne. Ale prečo? Veď ho nepoznám.  Kto to vlastne je? neviem ale zistím to. Či je to kamarát alebo niekto iný uvidím. „Ahoj“ pozdravila som ho z nesmelým úsmevom. „Ahoj Bella“ pozdravil tiež. Podišiel ku mne. „Ja som James!“ stisla som mu ruku a telom mi prešli zimomriavky. Čo sa to so mnou robí? Opýtala som sa sama seba. Pozrela som sa do jeho modrých očí a niečo ma ku nemu ťahalo. Radšej som sa odtiahla aby to nevyzeralo čudne. „Tak James. Povedz mi niečo o tebe!“ „A čo by si chcela vedieť?“ otočila som ku nemu hlavu. „Všetko!“ „Tak sa pýtaj!“ sadla som si na sedačku a on ku mne.  usmiala som sa. „Tak James odkiaľ pochádzaš?“ pýtala som sa to najdôležitejšie. „Som z Londýna.“ „Ako sme sa my dvaja zoznámili?“  „Tu v Londýne. Keď si tu prišla. Bolo to náhodné stretnutie. Na koncerte skupiny One Direction.“ To meno One Direction. Pichlo ma v hlave a neskutočne ma to bolelo. Chytila som sa za čelo a sikla bolesťou. „Bella si v poriadku?“ naklonil sa ku mne. „Pichá ma v hlave“ „mám zavolať sestričku?“ chytil mi ruku ktorou som si držala hlavou. Spomienky vrátili sa mi spomienky. Pozrela som sa na neho. „Ja som si asi spomenula.“ „povedz mi to. Stisol mi ruku ktorú mi držal. „One Direction. Bola skupina ktorú som milovala. Harry , Zayn , Liam , Louis a Niall. Spomínam si na všetkých ale na Nialla nie.“ Ale prečo si nemôžem spomenúť aj na neho? Kto je Niall?  Čo to so mnou je? Kto som? Som Isabella Black. Ale odkiaľ poznám One Direction? Najznámejšiu skupinu na svete?
  Pohľad Nialla:
PREČO? Prečo si nemôže na mňa spomenúť. Prečo nevie kto je Niall??! Potom určite ani nevie že je Mrs. Horan a nevie ani že má deti a nevie že s Niallom dakedy chodila.  
Pozeral som na ňu. „James. Ako som tu skupinu spoznala. Poznáš ju aj ty?“  „áno poznám. Ja som Niallov kamarát no bol som.“ Teraz už Niall neexistuje. „Podobáš sa na neho!“ povedala. Podskočilo mi srdce. „Neviem kto to je čo so s ním zažila. Vôbec nič o ňom neviem. Ale viem ako vypadal keď bol mladý. Podobá sa na teba.“ Chytila ma za ruku a stisla mi ju. „James. Tak ako som prosila Perrie. Prosím aj teba. Pomôžeš mi si spomenúť?“ stisk som jej opätoval a pozrel do jej zelených očí. „Urobím všetko čo budeš chcieť.“  Usmiala sa na mňa a objala ma. Toto som si želal celé 4 týždne. Tiež som ju silno objal a vdychoval jej vôňu vlasov a užíval si to najviac ako som vedel. Lebo už sa to nemusí opakovať. Odtiahla sa. „Ako si to myslel že Niall bol tvoj kamarát už nie je?“ „Je ale odišiel preč. Už nebýva v Londýne. Odišiel naspäť do. Írska za rodinou.“ „opustil chalanov a všetko?“ „Neopustil , je s chalanmi v kontakte a aj so mnou. má rodinné problémy a neviem kedy sa vráti.“ „Kde bývaš?“ „Niall mi nechal jeho dom. Bývam tam s mojími deťmi.“ Našimi deťmi! Pomyslel som si. „Si ženatý?“ pozrela na mňa smutne. „Bol som. Rozviedol som sa“  „To mi je ľúto.“ Sklonil som hlavu a bolelo ma že som klamať. Že som jej nemohol povedať pravdu. Že som jej nemohol povedať kto som. Zdvihla mi hlavu a so slzami v očiach som sa na ňu pozrel. „prepáč!“ pošepkala a pozerala sa mi naďalej do očí. Pokrútil som hlavou. „To je v poriadku.“ Pousmial som sa.
Rozprávali sme sa celé 3 hodiny. (do 11:00 a.m) hovorila mi všetko. Bol som rád že si spomenula na chalanov. Povedala mi všetko čo s nimi pamätá.  Mal som tam byť aj ja. Aspoň vie kto boli oni. Odišiel som hodinu pred obedom.  Znova ma objala. „Pri tých spomienkach mi niekto chýba. Je to Niall. Však?“ prikývol som. „Ahoj Bella!“ „Ahoj James. Ešte sa stretneme?“ „Určite. Veď bývam s chalanmi.“ „Aha! Tak teším sa!“ usmiala sa. Chcel som ju pobozkať a cítiť je jemné pery. Otočil som sa a išiel som ku dverám. Posledný krát som sa otočil zakýval jej a odišiel.

Nastúpil som do auta a pustili sa mi slzy. Mal som zmiešané pocity. Som rád že som ju videl. Som rád že si pamätá chalanov. Bolo mi aj ľúto že si nepamätá Kate , Jade , Eleanor a deti. A hlavne že nevie kto je Niall Horan , nevie že je to jej manžel , nevie že je to jej prvá skutočná láska , nevie že s ním ma deti na ktoré si tiež nepamätá. Zapol som motor a išiel domov.   
       

1 komentár: