pondelok 21. októbra 2013

Remember me? 23

Pamätáte si ešte na túto poviedku?? :DD Dúfam že áno. začnem z blogovaním skôr ako som plánovala. Stááášne mi totiž to chýbate a písanie tiež. myslím že si zaslúžim potom aj nejaký COMMENT ;) Som strašne rada a budem sa tešiť keď sa vrátite kú čítaniu mojich príbehov a nezavrhnete ma. Stále existuje skupina do ktorej sa môžete kedykoľvek pridať ;)
KUK!!! Pridajte sa prosím
23 časť
Zobudila som sa na bolesti brucha. Sadla som si a na posteli som zbadala červenú škvrnu. No super ešte toto mi chýbalo. Teraz. Ale veď teraz? Nevychádza mi to. Nič mi nevychádza. Nenávidím teraz môj život. Chlapca ktorého milujem som musela opustiť lebo nevie čo má robiť. Na čo sa potom so mnou dal dokopy? Ľúbi ma vlastne? Osprchovala som sa dala som sa do poriadku. Vykonala rannú hygienu a obliekla sa do niečoho pohodlného. Zišla som dole a spravila si ovsené vločky s mliekom. Tanier som dala do umývačky a vyšla naspäť do izby. Na stolíku vibroval mobil. Bol to Niall. Prs mi išiel ku Odpovedať. NIE! Kľud Gabriella. Nesmieš to zdvihnúť. Povedala si že je koniec tak to musí aj tak ostať. Položila som ho naspäť na svoje miesto. Otvorila som skriňu. Preobliekla som sa. Mobil sa znova ozval. Teraz to bola Nicol. Mám jej zdvihnúť?
„Áno?“ povedala som neisto.
„Bella.“ Vzdychla. „Myslela som že to nezdvihneš. Všetci ti voláme. Práve som na letisku s Harry. Letím do Miami.“ Tak toto ma zaskočilo. Kam ide?
„Ale Nicol.. Nie. To nemusíš.“ Namietala som.
„Neobťažuj sa. Letím a bodka. Vidíme sa.“ Zložila. Bolo to rýchle. Na čo tu ale ide? Nepotrebujem počúvať ako ľutuje Nialla.
Do kabelky som dala mobil a všetko ostatné. Zišla som dole a obula sa. Dala som si okuliare a zamkla za sebou dvere. kam inam by som išla ako ku Dylanovi však? Zaklopala som  čakala kedy otvorí.
„Hviezda!“ usmial sa.
„Ide tu Nicol a ja vôbec neviem prečo.“ Vošla som dnu.
„HVIEZDA!!“ skočila m do náručia Darcy.
„Ahoj.“ Objala som ju silno.
„Prišla si skoro. Ideš rovno z letiska? Tak ako bolo na koncerte. Pozdravila si odo mňa chalanov? Chýbam Harrymu? Však áno. Komu by som nechýbala.“ Zachechotala la. Hovorila tak rýchlo a kládla množstvo otázok že som nestíhala reagovať. Z tohto všetkého som usúdila že jej nebude dobré hovoriť že už s Niallom nie som a že Harryho a ostatných už asi neuvidí jedine na koncerte budúceho roka. Položila som ju na zem a usmiala sa.
„Ale iste že mu chýbaš. V kuse sa na teba pýtal. Nevie sa dočkať voľna aby ťa mohol navštíviť.“  Postrapatila som jej vlasy. „A ostatný chalani ťa nezaujímajú? Aj im chýbaš.“ Dala som ruky v bok.
„Ale jasné že chýbajú.“ Mávla rukou. Čo sa to s ňou porobilo.
„Darcy. Pripadáš mi ako keby si sa chcela podobať tvojim spolužiakom. To nerob. Buď ako predtým.“ Sadla som si ku nej.
„Ale Hviezda. To sa ti len zdalo. Nie som ako ony. Iba som srandovala.“ Objala ma. „Nikdy nebudem ako ony!“ pohladkala som ju po vlasoch.
„Dobre. A ako to že ešte nie si preoblečená. Dlho čakať nebudem. Ide sa na pláž tak šup, šup!“ ťapla som je po zadku a už utekala hore.
„Tak už mi povedz čo sa stalo.“ Ako sa Darcy stratila sadol si ku mne.
„JE koniec.“ Pošepkala som.
„Prečo?“ chytil mi ruku.
„Sama neviem. On. Zmenil sa. Vieš že prestal volať. Nemali sme žiadny kontakt. Prišla som ani ma neprivítal ako priateľku ale ako kamarátku. On proste nevie čo má ďalej robiť.“ Utrela som si horúcu slzu ktorá stekala po líci.
Silno ma objal. Ja som len tak sedela a pozerala do prázdna. Stále nechcem uveriť že sa to stalo. Viem strávila som s ním malú chvíľu ale stačila na to aby som sa do neho bezhlavo zamilovala. Chcem to naspäť. Volanie, esemeskovanie a volanie cez skype. Vidieť ako sa smeje. Ako mi hovorí zážitky s koncertov. Ale toto všetko trvalo len chvíľu.
„Hviezda. Už  som hotová.“ Kričala z hora Darcy. postavila som s a utrela slzy
„Bude to dobré.“ Pohladkal ma po chrbte. keď pribehla Darcy usmiela som sa.
„Šikovná.“  Chytila ma za ruku. Dylan išiel za nami. Zamkol. S druhej strany držal Darcy za ruku.
„Stop. Už to nevydržím. Stále sa okolo toho krúti. Čo sa stalo.“ Pozrela na mňa Bella.
„Bella. Ja som ten denník už čítala. Čoskoro sa to dozvieš.“ Upokojila ju Perrie.
„Ale..“ odula peru.
„Nie. Počkaj.“ Ukázala na ňu prstom.
„Môžem pokračovať?“ opýtala sa Jade. Prikývli sme.
Po šialenom popoludní. Pri Darcy ani normálny nemôže byť. Sme sa vracali domov. Ja hladná a aj unavená. Odprevadili ma ku domu. Zatočila som Darcy a potom poriadne objala.
„Lúčiš sa so mnou ako keby si ma videl naposledy.“ Štuchla mi do brucha.
„Au. No počkaj.“ Uštipla som ju.
„Dobre. Prepáč.“ Skovala sa za Dylana.
„Ahoj Hviezda.“ Silno ma objal. Hlavu som zaborila do jeho trička a dosť som sa snažila aby som sa nerozplakala.
„Zajtra.“ Zakývala som im a otvorila som bráničku. Na schodoch ma čakalo prekvapenie alias Nicol s kufrom.
„A-ahoj.“ Zastala som. pribehla ku mne a objala ma. Ja som jej objatie opätovala.
„Je mi to ľúto.“ Pošepkala. Odtiahla so odo mňa a zostala som prekvapená keď som na jej tvári videla slzy.
„Nicol. Myslím že plakať by som mala ja nie ty.“ Utrela som jej slzy.
„Mala ale to by nemohla byť moja vina.“ Sklonila hlavu.
„Nerozumiem ti. Poď do vnútra. Musíš byť unavená.“  Chytila som ju za ruku. Odomkla som a vošli sme dnu. Vyzuli sme sa a vošli do obývačky kde sme si sadli.
„Je mi to tak ľúto. Som hlupaňa. Len teraz mi to vlastne došlo čo som spôsobila. Ani do očí sa ti nedokážem pozrieť.“ Sadla si a pozrela do zeme.
„Povieš mi to tak aby som pochopila tomu čo si mi teraz povedal?!“ naliehala som.
„Po tom čo sme dovolali na letisku. Dala som Harrymu kopačky.“ Vzlykla.
„Čo? Čo si urobila?!“ postavila som sa.
„Musela som. Už to nevydržím. Nevieš o tom ale bola som na jednom koncerte. Na ich koncerte a vtedy sa to stalo. Nemôžem úplne za to. Aj on to chcel. Chcela som povedať nie ale túžba.“  Točila sa okolo horúcej kaše ako mačka.
„Povieš mi to už na rovinu.“ Zhúkla som.
„Dôvod prečo je Niall taký je že som sa s ním v tú noc...“ hovorila pomaly.
„NIE!“ skríkla som. „Nepokračuj.“ Vzdialila som sa od nej. „Vyspala si sa s najlepším priateľom tvojho priateľa.“ Riekla som a do očí sa dreli slzy.
„JE mi to tak ľúto... keby som to mohla vrátiť.“
„Ale to sa už nedá. Nepodviedla si len Harryho ale aj mňa. Hrala si sa na moju najlepšiu kamarátku a pri tom si mi do chrbta zapichla dýku. Priamo do srdca. Rozdrvila si ho spolu s Niallom na milión kúskov. Vieš dobre ako ho milujem. Ako som sa trápila preto že neviem na čom som. že mi nevolá. Tvárila si sa že o tom nevieš. Že mi chceš pomôcť. Čo si to za charakter človeka. Ty ani nie si človek. Toto si kamaráti a ešte podľa teba najlepší kamaráti nerobia. Už ťa ani inakšie ako Kurva nemôžem nazvať.“ Vykričala som jej to všetko. Ale bol to len začiatok.
„Máš pravdu.“ Bolo jediné čo povedala.
„pozri sa mi do očí.“ Skríkla som. pomaly zdvihla hlavu. „Teraz mi povedz. Užila si si to aspoň? Dobre sa ti vysmievalo rovno do mojich očí keď sme volali. Keď si videla ako revem. Ako si mohla potom bozkávať a spať s Harrym. Čo si vlastne cítila? Užívala si si to všatni keď si videla že ma neobjal a nepobozkal ako teba Harry? Mám chuť ťa opľuť. Keď si mi klamala bolo ľahšie sa ti pozerať do týchto očí. Teraz to nedokážeš? Zrazu ťa to mrzí? Na čo si sem prišla?  Čo si si myslela vlastne. Že keď mi povieš že si sa vyspala s Niallom tak sa ku nemu vrátim? Že si to vysvetlíme. Ja mu odpustím preto že bol opitý a na všetko sa zabudne. Tebe zase odpustí Harry a budeme sa hrať ďalej na najlepších priateľov. Na toto zabudneme a bude všetko v poriadku?“ stála som oproti nej a kričala s celých síl. „Vie o tom vlastne Harry?“ už som sa rozplakala.
„Nevie.“ Vzlykla.
„A čo si mu povedala?“  nadvihla som obočie. „Že ťa už omrzel sex s ním? Že ti nestačí len on?“ tá zlosť čo vo mne vrela bola ako láva.
„Ja .. ja.“ Koktala.
„Čo ty? Ublížila si mne a jemu. Nie Ty a Niall sme nám obidvom ublížili. Nezradili ste iba mňa ale aj Harryho. Ako si to mohla takto hrať.“  Hovorila som s odporom.
„Boli sme opitý. Nevedeli sme čo robíme. Tak veľmi to ľutujem.“ Kľakla si na zem. „prepáč mi to.“
„Nikdy. Toto ti nepomôže. Toto sa nedá ospravedlniť.“ Otočila som sa jej chrbtom. „Chcem vedieť čo si natárala Harrymu.“ Utrela som slzy.
„Že ho už nemilujem. Že mojom živote je iný.“ Hovorila cez plač. „A povedala som mu pravdu. Toto nie sú klamstvá. Ľutujem že som sa s Niallom vyspala ale lásku ku nemu už oľutovať nemôžem.“ Otočila som sa ku nej.
„Zo sexu vyrástla láska. Bravo Nicol. Bravo.“ Tlieskala som jej. „Využila si len Harryho na to aby si sa ku nemu dostala?“....„Áno aj.“   
„Vypadni s tohto domu. Vypadni s môjho života. Už ťa nikdy nechcem vidieť. NIKDY: Nenávidím ťa. Rozumieš NENÁVIDÍM ŤA!!!“ dala som jej facku. Postavila sa. „Nevyužila si len jeho. Ale aj mňa a všetkých naokolo. Hrala si sa na neviniatko! Tak už zmizni!“
„Niall necíti ku mne nič. A nečudujem sa. Jeho srdce patrí len tebe. Možno on si zaslúži šancu.“ Pozrela na mňa. „Jedného dňa.“ Utrela si slzy a s tým odišla. Dvere sa zavreli. Začala som všetko rozbíjať. Všetko čo tu bolo som rozhadzovala po zemi. Hádzala som to o stenu. Spadla som na zadok. Hlavu som vložila do dlani.  
„FUCK.“ Skríkla som na celý dom. „Prečo? Prečo ja?? NIE to nemôže byť pravda.“ Opakovala som. „Nie. Nie. Nie. Nie!“ kopla som do stolíka ktorý sa zvalil. Bol sklenený a rozbil sa aj on. Všetko čo sa dalo rozbiť na črepiny som rozpila.
Ako to mohol urobiť. Toto je tá jeho láska. A šanca? Aká šanca. Je jedno či bol opitý alebo nie. Je jedno či to ľutuje alebo nie. Teraz je neskoro. Myslela som si že to čo prežívam bola láska. NIE. Bol to len klan ktorému som ľahko uverila. Nikdy si to neodpustím. Nikdy to neodpustím jemu. NIKDY. Ale jedno prisahám. Že sa mu za to pomstím. Robia to milióny ľudí a rýchlo sa stým zmieria, po dlhšom čase ale ja to neurobím. Dám  mu to pocítiť čo urobil. Pôjdem do Londýna a tam si to chlapec vyžerie. Kruto sa pomstím.
Jade dočítala. Slzy som mal na krajíčku. Tak veľmi ma to teraz bolelo. Tak dlho som o ňu bojoval. Tak dlho som čakal na slovo PREPÁČ. Dočkal som sa. Ale ďalšia dlhá doba trvala kým sme mali vzťah ako pre tým. Som taký idiot. Podviedol som ju aj napriek tomu že aj keď som bol opitý. Vede som čo robím a aj tak som sa tomu podala. Dodnes si na to pamätám. Celý čas to ľutujem. Preto si ju nezaslúžim. Je taká krehká ako porcelánová bábika. Bábika ktorú som rozbil. Úplne sa vtedy zmenila. Bola iná. Neverila nikomu až na jedného muža ktorým som nebol ja a tak veľmi som chcel. Tak veľmi som sa snažil. A najhoršie bolo keď sa vrátila do Miami. Bolelo to ešte viac. už som ju ani nevidel.  Kým som tam neprišiel ja a bojoval o ňu keď tam nebol on. Podarilo sa mi to posledný deň keď som odchádzal z Miami do Írska na Vianoce.  A potom prišiel deň keď ona prišla za mnou a tvrdí boj sa skončil. No, skončil sa len boj. Vojna vtedy ešte neskončila.  Mračila sa.  Cítil som sa tak odporne.

„Bella?“ prerušila ticho Jade. Bella sa postavila a odišla. Perrie išla za ňou spolu s Jade. Ja som tiež odišiel do domu  a ľahol si do postele. Rozplakal som sa ako decko čo stratilo hračku.  

2 komentáre:

  1. konečne ďalšia časť a úplne úžasná :)) nebudeš pridávať častejšie?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem :)) Teraz určite áno. Už sa mi to teraz rozbehlo a viem presne čo tam chcem, takže časti budú častejšie ;)

    OdpovedaťOdstrániť